Harangozó Tamás (MSZP) az április végi kaposvári trafikos gyilkosság kapcsán bírálta a trafiktörvényt a parlamentben. Az ellenzéki politikus szerint a trafikok elosztása fideszes pártszempontok alapján, korrupt módon történt, közben nem szorult vissza a fiatalkorúak dohányzása, a cigarettacsempészés virágkorát éri, az adóbevételek csökkennek, és soha nem látott bűnözési hullám indult el.

Harangozó úgy fogalmazott:

(...) ez a trafikkoncesszió nem szólt másról, minthogy Lázár János darabra és kilóra megvegye a Fidesz helyi vezetőit, kongresszusi küldötteit, hogy előkészítse saját, párton belüli hatalomra jutását.

Hozzátette: a kormánypártiak úgy viselkednek, mint "patkányok a süllyedő hajón", ahelyett hogy változtatnának, bedobják a halálbüntetés "ordas gumicsontját". Harangozó Tamás közölte: ahhoz, hogy Orbán Viktor ki tudja alakítani álláspontját, segítenek, letesznek egy tükröt az ülésteremben lévő helyére, hogy szembenézzen "a démonjaival". A tükröt frakciótársa, Heringes Anita tette le.

Lázár Jánost – aki nem tartózkodott az ülésteremben – L. Simon László vette védelmébe. A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerint a politikai demagógia gyalázatos példája volt Harangozó felszólalása, amely méltatlan az Országgyűléshez, és bármennyire szeretne éket verni a szocialista politikus Lázár János és Orbán Viktor közé, ez nem fog sikerülni. Kijelentette: a Fidesz egységes, a Fidesz-KDNP szövetsége töretlen, a kormány kellő erővel végzi a munkáját.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ha jól értem a fidesz érdemben nem válaszolt most sem...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
L. Simon! Ha a demagógiát kilóra lehetne mérni, akkor a Fidesznél ezt már a kapumérleg sem tudná megmérni!
sentinel216
A Parlamentben a mi pénzünkön ne egymás ellen emberkedjenek a közszolgák, hanem a haza ügyeit kormányozzák egy jobb jövő felé!
Hellcat
Ha jól értem a fidesz érdemben nem válaszolt most sem...
Toby
"Kijelentette: a Fidesz egységes, a Fidesz-KDNP szövetsége töretlen, a kormány kellő erővel végzi a munkáját."

Köszönjük - "hörcsög" !

Amint az már tudható, a csürhe egyátalán nem egységes, a csürhe és a kisebbik csürhe szövetsége annyira nem töretlen, hogy egészen magas helyről ordibáltak rájuk, vegyenek vissza a baromságaikból ! ( Ezt egy fidesznyik ivócimbi mesélte el valmelyik nap ! )
justhpeter
Sajnálom L. Simont, megint végrehajthatatlan feladatot kapott. Így sikerült is alámúlnia önmagát.
Desischado
l simontól nem lehet mást várni. Eladta magát réges- régen. Harangoznak tökéletesen igaza van. És szerintem rátapintott a lényegre, lézert illetően!
mate03
@Desischado: Végig hallgattam,nagy költőnk,L Simon úr,válaszát!Pont vacsoráztam.Nagyon kellene híznom,de egy falat nem csúszott le a torkomon! Ezek a majmok próbálják védeni a védhetetlent!
Desischado
@mate03: El is hiszem, hogy el ment az étvágyad. Ezektől egy tisztességes ember gyomra felfordul. Tanulság, nem evés közben kell őket figyelni! És virtuálisan küldök neked 8 kilót, tőlem!
mate03
@Desischado: Látod, annyival már meglennék elégedve!
kukac50
Kiállhatna az a politikus a Nép elé aki kitalálta az egész trafik törvényt,átrendezést.
Vállalva annak következményét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.