A Buda-Cash két korábbi vezetője, Pintér Zoltán és Pál Gyula nincs is előzetesben – írja legújabb számában Figyelő.

A lap egyébként pletykákra hivatkozva írta azt, hogy Pintér az eljárásban hivatkozott is arra, hogy alkoholproblémái miatt nem tudta, hogy mi folyik a cégnél és úgy tudják, most egészségügyi problémái miatt védekezhet szabadlábon.

Arról is írnak, hogy párhuzamos nyilvántartásokat vezettek és a hamis jelentés alapján – amit az ügyfeleknek is küldtek – jelentettek a hatóságoknak. Pintér egy januári buliban még arról beszélt, hogy hiába a svájci frank probléma, az ő helyzetük stabil.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Aztakurva már bocsánat...szóval bebaszva anynit sikaksztok amennyit akarok? Vagy mi?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Aztakurva már bocsánat...szóval bebaszva anynit sikaksztok amennyit akarok? Vagy mi?
picike
@Hellcat: ha én valamit nem tudok attól még a törvény megbüntett engemet ,nos aki tudja a törvényt de alkoholos állapotban va attól még bünös !
picike
alkoholizmus nem menti fel a bünt!!!
Hellcat
@picike: A törvény nem ismerése nem mentség. Szóval egyet értek.
human
Én meg ittasan vezettem. Akkor az enyhítő körülmény?
darwin
@human: Az!De csak ha pénzintézetet vezetsz.Már a bringán is megbüntetnek alkoholizálásért.
picike
@human:szándékos ittaság bün alkoholos állapot .de nem enyhitő hanem sulyos bitó körülmény de itta jármüvezetés miatt
eszegfu
Csak morfondirozok...elitta az összes elcsalt, vagy nem is tudom milyen módon eltünt pénzt? Esetleg most nyissunk neki egy "gyüjtőszámlát" és támogassuk, hogy továbbra is tudjon inni, ja és szabadlábon védekezni, mert amig alkoholos állapontban van, addig nem tudja mit csinál, igy nem felelős? Lehet, hogy ez igy van rendjén...alkoholizmusa miatt nem felelős, viszont az ügyfeleket majd a mi pénzünkből kártalanitják?!
human
@picike: Köszönöm. Akkor többet nem teszek ilyet :)
justhpeter
Ez valami bornírt vicc ? Tényleg bevette az ügyészség. Ez a vég. Ha Polt kimegy Brüsszelbe, már ne is jöjjön vissza.
human
@justhpeter: Brüsszelben ne hisznek a fülüknek, ezért látni is akarják a párját ritkító magyar főügyészt.
Desischado
Azt a rohadt! Akkor holnap berúgok mint az albán csacsi, és kirabolom a bankot! Így okés? Vagy megbüntetnek? De akkor érvelhetek azzal, hogy alkoholos befolyásoltság alatt álltam, és nem tudtam, mit teszek! Édes istenem, és ez a főügyész! A polt pétör mondjon le!!!
karma1
@Desischado: Csak arra vigyazz Dragam, nehogy kijozanodj, mert abban a pillanatban buntetheto leszel!...:o)) (Biztos ezert van szabadlabon is a pali, mert igy folyamatosan be tud b@szni, tudod, a boribe eleg maceras piat bevinni, ..:o)))
Desischado
@karma1: Jajjajj, állandóan részeg legyek? Mondjuk még soha nem voltam az, de állandóan?! Tudod mit, meggondoltam magam, annyit nem ér az egész! Engem rögtön elvinnének, mert én nem fideszes vagyok! Meg szeretek a tükörbe nézni, anélkül, hogy szemen köpném magam. Arról nem is beszélve, hogy az én drága nagymamikám, meg anyum, tán még a sírból is előjönnének, és akkor aztán lenne nemulass! Hogy tudnék a szemükbe nézni?! Inkább nem megyek rabolni!
De az biztos, hogy bármelyikőnkről lenne szó, már üdülnénk a hűvösön, ezek a rohadékok meg mindent megúsznak! Csoda e, ha az embernek ökölbe szorul a keze?
human
@Desischado: És a társa Viola fővárosi főügyész is ütős. Tudod, aki arra hivatkozott, hogy hetekig azért nem vitték el vagy hallgatták ki a Quaestor vezért, mert a nemzetközi jog szerint tanúként nem hallgatható ki jövőbeni gyanúsított. Csak azt elfelejtette mondani, hogy a gyakorlat szerint az esetek 80%-ában így szokott eljárni a nyomozóhatóság.
human
@karma1: De "örüljünk", hogy végre van egy főügyészség, aki a tettes ügyvédjét is jól játsza.
Vizual
Megdöbbentő ? Hiszen a napnál világosabb, hogy a pénzügyi részvevöknek volt a rendszerváltás. Minden kormány alatt ott csesztek át bennünket ahol tudtak. kapni nem jár semmi, de ha egy 40 ezer ft.-s adósságod keletkezett bármilyen okok miatt, elveszik a házad is és mindened is. A behajtási rendszerbe bekerülni pedig a halál. Nem szabadulsz, de még az unokád sem. Közben adják veszik. Ha valamit lefoglalnak azt semmi pénzért veszik el. Az már hab a tortán, hogy ez a kormány sem oldott meg semmit. nem is filozom. Mindenhol azt látom, hogy amit megkeres sok ember, azt el is veszik. Vagy az uralkodó vagy a pénzügyi rendszer. Nincs forradalmi helyzet ? Hát akkor fizessetek cselédek.
gazdag dezső
Gondolkodtam sokat,hogy egyáltalán érdemes-e írni egy sort is?Minden lopás sikkasztásból áll a felső körökben szabad rablás a néptől a kiváltságosok részére!!!Minden megy tovább ,és még jobban mint eddig ! Mikor érkezik már el az az idő amikor felébred a Magyar nép ?Mikor következik már be egy 56-hoz hasonló dolog ?? Meddig tűr a nép ??A kutyák is lefizetve vannak ? TÖRVÉNYKEZÉS IS A TOLVAJOKNAK SEGÍT DE NAGYON !!
human
@gazdag dezső: Majd a "bölcs" nép megszavazza a jobbikot. Az még úgysem bizonyította, hogy tud úgy lopni mint a többiek. Bár mondjuk KGBéla már ennek az előszele.
papa.49
@human: A ,,rosszabbik,, majd elveszi ami még megmaradt, mert az ő zsebük még majdnem üres, már a fütyiszhez mérten!!!
mate03
@picike: Sőt! Ebben a beosztásban az alkoholizmus,csak növeli a bűnösségét!
Vizual
Az ittasság nem mentesít a törvény alól. A FIDESZ igen. Ez a tag meg FIDESZES. Nem várhatjuk el, hogy ugy bánjanak el vele.mint egy baloldalival. Mert ugye ha nem ítélik el miután évekig fogva tartják, akkor hoznak uj törvényeket. És visszamenőleg elitélik a nem FIDESZEST.. Hát csak azt mondom, ha elzavartuk ezeket a törvényeiket ne változtassuk meg azonnal. Talán ideiglenesen a gazdasági bűncselekményekre bevezethetnénk a halálbüntetést, aminek most ellene vagyok.
Desischado
@human: Tényleg? Jó kifogás! Ha rólad, rólam, vagy bárki kisemberről lenne, szó, nem gatyáztak volna ennyit!
human
@Desischado: Nem tudom elhinni annyira abszurd, hogy egy ügyész még a nemzetközi jogban is utánanéz, hogy megvédhessen egy sokszázmilliárdos csalót.
Rumcájsz
Meg kellene tanulnia a népnek a polgári engedetlenség fogalmát és gyakorolni kellene!!!
Desischado
@human: Pedig Abszurdisztán/orbanisztánban ez a "normális". Sajnos! De meddig még?!
kukac50
Ezek az emberek hány év börtönt fognak kapni az eltüntetett pénzek miatt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.