Egy ilyen adó borzasztóan igazságtalan lenne Bár a Nemzetgazdasági Minisztérium később kiadott egy kissé furcsa hivatalos cáfolatot, Szombathely KDNP-s polgármestere és országgyűlési képviselője nyilvánosan elismerte, hogy a kormány fontolóra vette egy új különadó bevezetését. Ezzel a „szolidaritási adóval” a külföldön dolgozó, ám magyarországi lakcímmel rendelkező magyar állampolgárok jövedelmét sújtanák.

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ezek elmebetegek?! Miattuk hagyták el a hazát százezrek, és még adózzanak is?
Az emberek kormánya...
Az EU tiltja a kettős adózást, jogvégzett hülyék!!!
Olvassátok már el, a csatlakozáskor aláírt dokumentumokat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Freewolf: korántsem tesz mindig boldoggá, ha igazam látszik lenni :-(
zöldszem
@nezelodo: Nekem a keresztlányom volt itthon 2 hétre, ügyes bajos dolgait is intézte.
A vége az lett, még a lakcím kártyáját is le kellett adni. Jött, és azt mondta, kereszt hontalan lettem.:((( Állandó, magyarországi lakcíme volt.
Freewolf
@GeoCravker: Elhiheted, hogy nekem sem okoz örömöt! Sajnos, szerintem igazad van és a kormány ezt ha meglépi, megint maga alatt vágja a fát! Reménykedjünk, hátha van ott valaki aki gondolkodik is!
nezelodo
zöldszem
"@nezelodo: Nekem a keresztlányom volt itthon 2 hétre, ügyes bajos dolgait is intézte.
A vége az lett, még a lakcím kártyáját is le kellett adni. Jött, és azt mondta, kereszt hontalan lettem.:((( Állandó, magyarországi lakcíme volt."

Micsoda??? Milyen jogszabály tiltja? Ezután majd az jön, hogy kitoloncolják saját országából, de a különadót levágják róla?
Dr. Felipe
Elvtársak, akkor ezzel a lendülettel adóztassuk meg az újmagyar kettős állampolgárokat is, ne csak szavazzanak, adózzanak is.
Ja hogy azok saját hívek, oppardon.
zöldszem
@nezelodo: ma, 11:38
Nem tudom milyen szabály van rá. Másik, 15 éve ment ki lányom. Kb egy éve, jött egy levél, hogy sem a NAV-nál, sem az EÜ pénztárnál nincs nyilvántartva.
Kérdezték, mikor ment ki, hova végleges-e?
A legjobb rész, adja meg az országot, telefonszámot, email címet. Uhm, persze, meg még esetleg, hogy milyen állagú a széklete... ja ezt nem kérdezték.:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.