Murányi Marcell rövid közleményben tájékoztatott a lemondásáról a NOL.hu oldalán.

Íme a közlemény:

Ma reggel, a sajtóból értesültem a megrendítő hírről, hogy időközben elhunyt az a férfi, aki abban a balesetben sérült meg, amelynek részese voltam.

A mai napon a Népszabadság főszerkesztői posztjáról lemondtam. Döntésemről tájékoztattam a lap és a kiadó vezetését.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hibázott, lemondott. Lehet követni a példáját.
Lehetne a következő az asszonyverő, aztán a többi szépen sorban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Anna Mária: Csak mert éppen elég tahó van ebben az országban, egyel több vagy kevesebb már nem számítana. Egyébként meg mézet ettél, hogy beragadt a billentyűzeted?
Anna Mária
@szandokan: Ne tahózz meg bunkózz, meg ha valakivel gondod van, az ne küldözgesd el az országból. Találj már ki valami szellemesebbet. Ha nem megy, nyugodtan kérhetsz telefonos segítséget. :)))
panellproli
Nagyon sajnálom, mert tisztességes, szimpatikus embernek tartom,és ezzel a lépésével példát mutathatna a fidesz seggevége embereinek, akik akkor sem mondanak le, ha köztörvényes bűnt követnek el- és sajnos a fidesz ezt helyben is hagyja. Ez is csak propaganda részükről, de az nem érdekli őket, hogy a Vak Komondor ,bár már nem fityiszként, de még mindig politikai hadszintéren szerzi a milliókat.
szandokan
@Anna Mária: Akkor ehhez mit szólsz: Kevés vagy, mint lakatlan szigeten a tömegverekedés...Egyébként meg nem semmi, hogy reggeltől estig a propin tudsz lenni, ez még nekem sem megy, nálad meg eleve furcsa, hiszen annyi külföldi munkád van, meg annyi tanítványod tanul külföldön:-)
Anna Mária
@szandokan: Megvan az oka, hogy ätmenetileg sok az időm. De ha nem haragszol, nem kötöm az orrodra, mi az az ok. Remélem, a derekad már jobban van! :)))
szandokan
@Anna Mária: A röntgen nem mutat különösebb eltérést, de majd a reumatológus megmondja konkrétabban a jövő héten, hogy mi is a helyzet. Feküdni a legjobb, ülni már kevésbé. Pontosat majd az MR fog mutatni úgyis.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.