Mármint menekült, legalábbis a Brüsszelben elképzelt kvótarendszer szerint nem – jelentette ki a napról napra undorítóbb „kormány” egyik legvisszataszítóbb alakja, bizonyos Lázár János. Ide nem teszi be a lábát egy se… Ez ránk ég, s le nem vakarhatjuk magunkról, csak a szörnyeteg „kormánnyal” együtt. Addig? A migráció problémájának kezelése olyan tükör, amelyben Orbánia pofája a maga egész ocsmányságában látszik. Mit látszik – bűzlik is.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Mi az, hogy nem teszi be a lábát egy sem? Ilyen jó a határőrizetünk? Akkor meg kiket akarnak letartóztatni és munkára kényszeríteni?
Lázár is lökött? ...Madarat tolláról...
kamazuka
Véleményem szerint más szemlélettel, a golobális történelem legnagyobb üzleti vállalkozását lehetne kihozni a népvándorlásból.A Rockefellerek tollasodása hangya szellentés ahhoz képest amit a jelenkori népvándorlás hozhat a konyhára.Amelyik uniós tagállam, ezt a gondolatiságot megvalósítja,nem csak,hogy egyedülállót alkot,de megalapozza gazdaságának fellendülését legalább ezer évre,és teljesen mindegy,milyen kormány vezeti majd az adott tagállamot!Ami a nagy szépsége az új szmléletnek,hogy a jelenlegi népesség állományra is ki lehet terjeszteni igen hatékonyan,sikerrel.Amit a szemléletváltás hozhat mint lehetőség,azt elképzelni is nehéz,a megvalósíthatósága viszont kézenfekvő.Már csak idő kérdése mindez!
Anna Mária
Akkor fog nagyot nézni Lázár, amikor próbál átjutni a határon azt mondjäk neki: na, ide magyar ugyan nem teszi be a lábát egy sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.