Iratokat foglaltak le péntek reggel a NAV bűnügyi adónyomozói az Országos Roma Önkormányzat Dohány utcai székházában – írja a Romnet.hu.

A Hatósági intézkedés tényét a RomNet-nek a NAV bűnügyi szóvivője is megerősítette, de közlése szerint házkutatást nem végeztek, "csak iratokat foglaltak le".

A bűnügyi szóvivő szerint a NAV Bűnügyi Főigazgatósága Központi Nyomozó Főosztályán már zajlik a nyomozás az ORÖ „Híd a munka világába” programja miatt.

A hírek szerint a múlt héten a szervezet székházában gőzerővel darálták le a projektre vonatkozó dokumetumokat és pénzügyi elszámolásokat. Erről az ORÖ egyik képviselője számolt be a lapnak.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
@eszegfu: Elkérték a "maradékot"!
:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Ezek szerint ez a követendő példa,ha ambíciót érzünk egy miniszteri biztos pozícióra?
Becsületes ember végképp nem kerülhet a felső vezetésbe?
papa.49
Szerintem meg azokat az iratokat keresték a zsaruk amelyiken 3 kereszt volt elöl egy kisebb,- az a doktor,- na az a ,,mozdonyszőke elnök,, aláírása...
Lackó50
És még fel vannak háborodva, ha az USA a NAV elnökét korrupcióval gyanúsítja. Pedig nála becsületesebb ember nincs is ebben az országban. Most is intézkedtek. Kicsit későn, de ekkora szervezetet nem egyszerű irányítani.
bencemacska
@Vizual: Én is szeretném vezető száron látni!
stirliitz
Híd a munka világába?
A cigány önkormányzatnak a vezetői sem dolgoznak, akkor hogyan várható el a többitől?

Mint a magyar politikusok: nem dolgoznak, lopnak, csalnak, hazudnak, de elvárják a tisztességes magyar emberektől a jogkövető magatartást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.