... " Feloszlatták a Fidesz ózdi szervezetét! "Feloszlik a Fidesz ózdi szervezete – jelentette be ma kora délután megtartott sajtótájékoztatóján Riz Gábor. A választókerületi elnök tájékoztatása szerint tavaly ősz óta belső ellentétek és személyes konfliktusok alakultak ki a pártban, a problémát pedig csak egy letisztult belső szervezeti struktúra kialakításával lehet orvosolni. "

Forrás: ozd.hu
Feltöltő: 5hazi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Horizont: Nem tudom, hogy örüljek-e vagy sem...nem tudom hogy ez annak a jele, hogy bomlik a fidesz vagy csak a katonákat cserélik-e hűségesebbre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@JAJMÁR: Annál jobb. Úgy látszik az úttörőkről lemaradtam.
JAJMÁR
@eugen4402: Úgy emlékszem, hogy olvastam már itt ilyen hírt. Előbb közzétettem ezt, és most keresem. Eddig nem találtam meg.

Az se nagy baj, ha előrevetítettem, mert ami késik, nem múlik :))),
eugen4402
@JAJMÁR: Eddig két esetre bukkantam: a XV. kerületi szervezet után az edelényi következett, és most az esztergomi, ill. az ózdi.
JAJMÁR
@eugen4402: Köszi, hogy megkerested. Szóval eddig, 4 , és várom az 5-diket :)
eugen4402
@JAJMÁR: Szóra se' érdemes. Neked volt igazad, és remélem az általad idézett közmondás is igaznak bizonyul.(tegnap 21:45). :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.