A halálbüntetés mint hívószó uralkodói szempontból nem más, mint politikai termék (© G. Fodor Gábor), és nem tudni, mi rémesebb: az, hogy piacra dobják, vagy hogy a széleskörű vásárlóigény tudatában teszik meg. Nem a politikusi aljasság a visszataszító, azt már megszoktuk, hanem az, hogy a halálkufár jelentős népszerűség-növekedést vár a szemet szemért, fogat fogért – középkori! – bosszúelv legalább elméleti érvényesítésétől.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
"Még a pirézeket is egyre többen gyűlöljük – számszerűleg a mérlegelők hatvan százaléka –, nyilván folyamatosan rosszabbodnak a tapasztalataink velük, ahogy elszaporodtak az országban. S ha netán mégsem találkoztunk eddig eggyel sem, sebaj, a belénk nevelt idegenutálat látatlanban is tud hatni.

Nem újdonság: zsidók sem kellenek ahhoz, hogy antiszemitizmus legyen."
eugen4402
Eredeti szándékom szerint szerettem volna egy két-három mondatos ironikus hangvételű csipkelődő kommentben összefoglalni az aljassággal, mint árucikkel kapcsolatos véleményemet. Aztán rájöttem, hogy ez nem megy. Ezen nem lehet, nem szabad jópofizni, sőt a sopánkodás se vezet eredményre. Cselekedni kellene, amíg nem lesz késő. Ha ugyan ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.