Rohadtul szeretném tehát látni Rostoványi Zsoltnak a bátor kiállását az ügyben. Mert akkor, amikor a saját hatalmának csorbításáért kellett nyöszörögni, akkor ott volt az élen. Alkalmasint akkor is egyetemdarabolásról volt szó. Ha pedig úgy gondolja, hogy az egykori Közgáz megmentésének záloga a Kertészeti Egyetem odahajítása a hatalom kutyái elé, akkor a rektor sem több egy mócsingnál. Egy nulla, egy porszem. Egy senki. Tehát elő a farbával rektorom.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Mirabilis: Bizony vissza. Önálló egyetemként.
GeoCravker
S persze ne feledjük: a kiszivárogtatás időzítése azonos azzal , amikor Orbánnal felmosták az EP-t
soljanka
Nem is értem, miért kellenek egyetemek.
Vannak nemzeti tévéadók, onnan mindenki megtudhat mindent.
Sőt, ha innen nézzük, írni-olvasni sem kell megtanulni, így le az általános iskolákkal is!
A kedvezményezettek az angol iskolába járnak, aztán külföldre mennek egyetemre.
Qrwa sok pénzt lehetne átcsoportosítani a stadionokra, meg a tagok zsebeinek tömésére! Nem is értem, hogy miért tartják-fizetik a Kliket.
A felsőoktatásban meg elég lenne kancellárokat tartani. Jó pénzért, oktatók, hallgatók nélkül.
Máris rend lenne ebben a kibaxott országban.
GeoCravker
Az egyetem nem tud állítólag róla
hvg.hu/itthon/20150520_A_Corvinus_Egyetem_nem_tud_sajat_koltozes
"Az egyetem közleménye szerint a felsőoktatás strukturális átalakításával összefüggő várható egyeztetéseken fogják álláspontjukat megfogalmazni, ha a felvetődő javaslatok az intézményt bármilyen szempontból érintik.

A Corvinus meggyőződése, hogy a egyetemük a magyar felsőoktatás egyik legelismertebb és legsikeresebb intézménye az általa művelt tudományterületeken, és jelenlegi hatkarú formájában és nemzetközi beágyazottságával kiemelkedő értéket képvisel."

Ez elég semmitmondó, inkább kivárásos szöveg, és Rostoványiból kinézem, hogy számára a kertészeti nem is a Corvinus, mert neki csak a Közgáz számít
Dr. Felipe
Ha igaz a hír akkor vége Magyarországnak.

Csak azért beszántják a Kertészeti egyetemet hogy a csuti g..i c..ó beköltözhessen a várba, akkor itt már nincs miről beszélni.
Igaz a mondás, gyáva népnek nincs hazája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.