Kovács "Kokó" István ismét megszólalt a politikával kapcsolatban. Ezúttal arról beszélt, bár 1990-ben az SZDSZ-re szavazott, azt követően már mindig csak a Fideszre, mert őket látta a legalkalmasabbnak egészen 2014-ig – mondta a valasz.hu-nak adott interjújában.

(...) 2018-ig viszont ennek a Fidesznek sokat kell változnia, mert különben nemcsak az én szavazatomat, hanem valószínűleg sok emberét fogja elveszíteni. Ezt mondtam a Hír Tv-ben, ami lehetőséget adott a lejárató kampányt folytató médiának, hogy úgy tálalják: elhagytam a süllyedő hajót. Jelentem: mindig ennek a hajónak szurkoltam, de soha nem voltam rajta, és most is a partról üvöltök, hogy rossz irányba megy.

- mondta az egykori bokszbajnok.

Arról is beszélt, a "nem vagyok fideszes" című kijelentése után kapta meg az Olimpiai Bizottság Fair Play-díját, de ennek az őt ért gyalázkodások miatt képtelen volt örülni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Szerencsétlen kis Kokó. Várta, csak várta a jutalmát, de rá se bagóztak. :)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
talán egy jó mérkőzés külföldön az lecsillapit
karma1
Aztan most a zorban ugy megijedt, hogy vilagga szaladt, utana meg a kiserete... (Ne remenykedjetek, ez egy uj magyar - sot: NEMZETI! - nepmese, kepzeletbeli befejezessel...:o))))

Hat ki nem sz@rja le, hogy te hova szavazol majd??? (Tre dolog egy sportolonak meltosaggal oregedni... Te meg sem tudod oldani ezt a kerdest magadtol, ugy latom...:o(((
silber13
@picike: Mármint Kokót?:-))))) Esze ágában sincs felnyalni " esmég, mint anno " a szorítót.
reseva
Csak hogy a védelmére is mondjak valamit: abban a kétharmados nyerésben Kokón kívül sok megtévesztett ember, értelmiségiek is, benne volt. Többről tudjuk, hogy azóta szánják-bánják már. Persze ő az arcát is adta, tudván, hogy ismertsége, akkori népszerűsége többet nyom a latban. Most viselje ennek következményeit.
Desischado
Mi van, talán elzavarták a zsírosfazék mellől, és besértődött? Hiába minden, ezt már nem mossa le magáról soha! jobban tenné, ha hallgatna!
mate03
@Desischado: Azért én megkérdezném ezt a fiút! 2014-ben,nem vette észre hogy szeretett vezére,hogy építette le a demokráciát?Tönkre vágta a bíróságot ügyészséget,minden fontosabb beosztásba a haverjait ültette! A szikla szilárd alaptörvénynek mondott,tákolmányt,minimum 5-ször át írták! Az alaptörvény asztalán egy ország ,mit ország!?Egész Európa röhögött!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.