Az atv.hu száguldó riportere járókelőket kérdezett a Nyugati téren arról, milyen személyes tapasztalatuk van a magyar egészségügyről.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
minden nap abban reménykedem, hogy nem kerülök hasonló helyzetbe...(sem)
ipan54
Egy pár munkáját hanyagul végző miatt degradálják azokat is, akik becsülettel végzik a munkájukat ( természetesen a beteget is "megértem" , hisz mi vagyunk értük(
szaboria1
Sajnos a tapasztalatom már ma más mint régen. Nagyon fásultak a mostani nővérek. Pedig anyukám 30 évig elfekvőben dolgozott az akkor eszközök pl. a pelenkázás ég és föld lett, mégis az ellátás minősége romlott.
Trombózissal voltam kórházban nem kellhettünk fel egy jó páran a mosdatásban csak annyi volt a segítség egy székre lavórba tettek vizet és hagyták, hogy mi kínlódjunk a mosakodással. Még a tanulók is meg lepődtek mikor mondtuk valamelyikőjük mossa meg már a hátunkat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.