A KDNP ezentúl a termékbemutatók ellen indít harcot, de HArrach Péter szerint a vasárnapi boltzárat sem úgy gondolták, mint ami végül megvalósult.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Hazudsz Petike! Egy árva szóval nem mondtátok, hogy " de kérem, mi nem is úgy gondoltuk, hanem emígy..." Csak lapultatok és csendben örvendeztetek a " grandiózus " KDNP sikernek! És most, mikor látjátok, mekkora balf...ok voltatok, most sürgőssé vált a retirálás, a szabadkozás! Ideje lenne végérvényesen eltűnni a politikai színpadról! Nem érzed úgy Petike?
Clavigo
Oszt hogy képzelte a boltbezárást az Orbán-konda, Imádkozó Sáska Tagozata??? Inkább ne meséld el..
adrenalink
Anyád-apád eredetileg téged sem így képzelt el...
Feraj49
Milyen "érdekes",másként gondolták,mint ahogy megvalósult ? Akár a trafik ügyben a fóliázás !
Ki a jó franc adta utasításba a vasárnapi zárva tartást ? Ki ellenőrizte a végrehajtási tervet,ha nem ti ? Menekülni próbáltok ! Már késő. Talán még egy két levegővétel és véglet eltűntök,mint az ötleteitek a politikából. / Egyházi iskolák stb. / Húzzátok csak jó mélyre a FIDESZ-t,min az SZDSZ a szocialistákat.
eugen4402
Ez dicséretes dolog Harrach úr, félévenként megtagadni tegnapi önmagunkat. Igaz, már van gyakorlatuk ezen a téren, régi kipróbált szélkakasok gyülekezete. Árulja el, ki alkotta azt a verziót, amelyre végül "igent"-gombot nyomtak Önök (is) a Parlamentben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.