A kormányszóvivő cáfolja, hogy rövidtávú politikai érdekből vetette volna fel a bevándorlók és a halálbüntetés kérdését, és azt is, hogy a show része a menekültügy duplájába kerülő nemzeti konzultáció - derül ki a Mandiner Giró-Szász Andrással készült interjújából.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
@karma1: Gusztustalan terelés meg vádaskodás, mint bármi, amit ez a girnyó mond.
Az a baj, hogy a többi párt véleményét nem tudjuk, ők sem kérdezik meg a szavazóikat (a fideszkdnp konzultációját természetesen nem lehet komolyan venni), elegánsan nem nyilatkoznak.
Katasztrófa az egész baloldal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Most, a bevándorlás kapcsán egyszerre fontosak lettek a romák
akikről gondoskodni kell !
Menjetek abba a vasporos 3,14csába !
hetöndöe
@nyanya001: És tényleg,nem azt mondta a KSH,hogy már 400 ezer alatt van a munkanélküliek száma?:-)))
nyanya001
@hetöndöe: 2015. február–áprilisban a munkanélküliek száma az egy évvel korábbihoz képest 19 ezer fővel, 338 ezerre, a munkanélküliségi ráta 0,5 százalékponttal, 7,6%-ra csökkent. A férfiak és a nők munkanélkülisége közel azonos szintű volt, a nőket jelentős mértékű javulás jellemezte.
Ezt a KSH oldaláról másoltam be !
Ezek már annyit hazudnak, hogy a hazugságra is hazudnak !
karma1
Vazze, girnyokam, nem tudtok ti adni munkat - IGAZIT! - SENKINEK sem, nemcsak annak a 700 csoro menekultnek, akik idejonnenek - szegenyek, ugyse tudjak meg, hogy csoborbol vodorbe kerultek,...:o(((
JAJMÁR
De engem egy kicsit irritál, ahogy ezt mondja, "nem tudunk munkát adni...", úgy mondja, mintha az ő joga lenne osztogatni. Miért kellene a Girónak, vagy a kormánynak adni a munkát? Éppen elég állami kiszolgáltatott van már!
Talán a gazdaságot kellene a piacgazdaság szabályai szerint működtetni, a befektetőket idehozni, - még ha bevándorló is -, és helyzetbe hozni a közép-és kisvállalkozókat, stb. Ezek pedig elvárhatók lennének, és nem adományok. KI a bánat akar a Girónak dolgozni?
JAJMÁR
@JAJMÁR: 23:22 Miért is irritál? Hát azért, mert a munkát mi, a szavazók, adjuk nektek, de ki kellene rúgni a munkát látva, az egész kormányt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.