Összesen 300 millió forint közpénzt költ el a kormány a bevándorlóellenes hirdetési kampányra - hangzott el az RTL Klub Híradójában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Ez az eredménye a fingsejn, meg a habony féle tanácsadók ötleteinek megfogadásának. Ilyen negatív, gyűlöletre épülő stratégia csak így működhet. Az 1 milliárdos kérdőív után, most 300 millió a gyűlölet tovább fejlesztésére.
Mi jöhet ezek után?
Ezek mondják, hogy Európához tartozunk, vagy akarunk tartozni, pedig csak a pénzük kell, és az se a Magyarország javára, hanem a saját javukra!
Szerencsére még nem ölnek, de az ideológiájukkal az irányba haladnak.
wagabund
nem öröm, de sajnos máshol nagyobb a bevándorlók/menekültek áradata ellen fellépők aránya, mint nálunk.. és nem gyűlölködnek, csak félnek...pontosabban megszeppentek...
például Spanyolországban már kezelhetetlen az afrikából, dél-amerikából, arab világból beözönlők serege...szerencsére nyár van, de mi lesz télen?
Ausztriában sátortábotokat építenek...
...és egyre többen csak jönnek...jönnek...jönnek...

baj lesz ebből...a hazai kampány sem gyűlöletkeltés, meg utálkozásra buzdítás, csak inkább a várható konfliktusok elé akar menni a kormány...mert konfliktus az lesz..sőt, már van is...
...és nem azért, mert elveszik előlünk azt a munkát, ami nincs is...

mégegyszer: a baj már a spájzban van...

szerintem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.