Épp, hogy kiragasztották, máris lefestették a bevándorlók elleni óriásplakátokat. A kormányszóvivő szerint ez szabálysértés. Kovács Zoltán azt mondta: megfontolandó az illegális bevándorlók közmunkára fogása, és elképzelhető Magyarország déli határának lezárása is. Kovács Zoltán szerint a sajtó poént csinál a kérdésből, pedig ennél súlyosabb probléma kevés lesz a következő évtizedben. Az ellenzék szerint viszont uszító plakátkampányt folytat a kormány, ráadásul közpénzből. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Akkor mégis csak elvehetik a magyarok közmunkáját?

Ha Magyarországra jössz, elveheted a magyarok közmunkáját.

Akkor hogy is van ez elvtársak mert sok magyarnak még közmunka sem jut. Itt kurva nagy zavar van az erőtérben, a tébolyult hatalom nem tudja mit csinál. Finkelnstein meleg bácsi ezt is benézte mert szar került a palacsintába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.