A Fidesz elutasítja a bevándorlásról és terrorizmusról szóló nemzeti konzultáció plakátjainak megrongálását, illetve az arra való felbujtást.

A kormánypárt az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta: "Elutasítjuk a baloldal agresszióját és felszólítjuk őket, hogy fejezzék be az erőszakos akcióikat! Hagyják abba a nemzeti konzultáció plakátjainak rongálására való felbujtást, és még ha nem is értenek egyet a konzultáció céljával, azt törvényes eszközökkel fejezzék ki!".

A kihelyezett plakátokból vasárnapra már többet összefirkáltak – derül ki az interneten megjelent képek alapján.

Kedden az Együtt azt közölte, mozgalmat szervez a konzultációs óriásplakátok leszaggatására. Az MSZP szombaton közleményben azt írta, "a fröcsögő plakátkampány" üzenetét a polgári ellenállás eszközeivel mindenki úgy semlegesítse, ahogy csak tudja". A DK – hangzott el egy szombati sajtótájékoztatón – nem szervezője a plakátok megrongálását célzó állampolgári akciónak, de nincs ellenére ez a fajta megnyilvánulás.

Kovács Zoltán kormányszóvivő szombaton azt mondta: a plakátrongálás szabálysértésnek minősül, ezért azt várják, hogy az illetékes hatóságok fogják el a rongálókat.

Az Index vasárnap azt közölte, hogy hajnalban hat Együtt-aktivistát állított elő a rendőrség nemzeti konzultációs plakátok megrongálása miatt.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem kellene a bevandorlast osszemosni a terrorizmussal. A naci fideSS kovetkezo lepese az lesz, hogy a kivandorlast meg a hazaarulassal mossa majd ossze.
Mellesle a fideSS volt az aki atragasztotta tomegesen az ellenzek plakatjait, illetve onkormi dolgozokkal kapartattak le a villanyoszlopokrol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
444 már ott a rendőrségi jelentés !
kakaósbögre
mindemellett kérdezném Kovács elvtársat hogy miafasz van a Quaestor üggyel? arról mostanság miért ez a síri csend és hullaszag?
justhpeter
Elutasítom a közpénzből folyó szégyentelen uszítást, elutasítom, hogy a magyar kormány a magyar embereket olyan hülyének állítja be, mint saját tagjait, hogy magyar nyelven plakáton levelez külföldi emberekkel, elutasítom, hogy a kormány nevemben nyilatkozzon és az uszítás bűncselekményben társtettessé tegyen, elutasítom a fideSS-kdnp csürhét a közös egy agysejtjükkel együtt.
kukac50
Mi Magyarok nem vagyunk megélhetési bevándorlók!
Ez a plakát a Magyaroknak szól!
Több idegen nyelven kellett volna minden határátkelő 30 km közelében kirakni, nem a fővárosban és nagyvárosokban.Elég messze van a határhoz mindegyik.
Nem lehetnek azok az emberek ép eszűek normális gondolkodásúak akik ezt kitalálták és megszavazták.
Desischado
Elutasítom az egész maffia bandát! Elutasítom, hogy tönkretették a hazámat, és módszeresen kifosztják, a saját gyarmatuknak tekintik! A benne élőket meg felesleges ballasztnak! És elutasítom, hogy erre dobálják ki a súlyos milliárdokat, meg a saját haveri körüknek és a családjuknak tömik a zsebét! ELUTASÍTOM AZ EGÉSZ FIDESZ BANDÁT ÚGY, AHOGY VANNAK! És egy külföldi hogy tudja elolvasni a MAGYAR NYELVEN írt plakátot?! Már itt látszik a parasztvakítás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.