A Gripenek egyelőre a földön maradnak, mert az életmentő berendezések, így a katapultülés sem működött rendesen - írja a Magyar Nemzet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
Szegény embert nagyon sajnálom, és örülök, hogy élve megúszta azzal az ócskasággal való repülést.
hetöndöe
Qrbán által vásárolt ócskavas milliárdokért,persze a WikiLeaks se véletlenül szellőztette meg,hogy hatalmas csúszópénzek estek le Magyarországon is,persze az egyszemélyi döntést vajon akkor is ki hozta?
Senara
@Anna Mária: Nem hiszem , hogy ócskák lennének , szerintem spórolás eredménye , hogy 20 milliárd a roncstelep került .Hősszerelmestől soha nem tudjuk meg , szerintem majd a Svédek elmondják mi történt .
papa.49
@Anna Mária: A balesetén kívül még tedd hozzá ezek az emberek az életüket tették fel a ,,HIVATÁSUKRA,, ezért tanultak, ezért éltek, és most a pilóta szedheti a sátorfáját, ő többé vadászgéppel nem repülhet, csak az tudja a pilótának mit jelent ez aki benne van...Jó elfogadom, bár meg nem értem történhetnek balesetek, de könyörgöm ez a harmadik baleset volt egy hónapon belül, ott valami irtózatosan nagy szar van a gépek körül, vagy a karbantartás, vagy az alkatrész ellátás körül!!!Ilyen esetben NEM LEHET ENGEDNI A FELSZÁLLÁSOKAT, EZÉRT IS VALAKI HIBÁS, AKI NEM VETTE KOMOLYAN A DOLGOT, mert azt nem hiszem el hogy a szerelők, a pilóták nem jelezték hogy nagy baj van!!!Ezért egy normális országban már hullanának a felelősök fejei, itt persze valószínűleg semmi nem történik!!!
dr. prédikátor
Szemét tetves gecik!!! A pilóták életével játszanak! Hogy rohadnának meg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.