Megrovásban részesítette a bíróság azt a budapesti férfit, aki tavaly nyáron egy percre elhagyta autóját, a mozgássérült gyermeke nevére kiállított parkoló kártyát viszont az autóban hagyta, a gyermek pedig nem volt az autóban – számol be róla az ATV Tetthely című műsora.

A férj egy percre szállt ki autójából, hogy segítsen cipekedni a terhes feleségének, közben pedig az autóban hagyta mozgássérült gyerekük parkoló kártyáját, aki nem volt az autóban.

Amíg ez történt, megjelent egy járőr, akivel be is ment a férfi a kapitányságra, hogy tisztázzák, mennyi ideig is állt tilosban. A férfit megalázó procedúrának vetették alá az ATV szerint: rabosították, meztelenre vetkőztették, átvizsgálták testnyílásait és több órát töltött egy cellában, miközben felesége állva várakozott, mert nem kapott még egy széket sem. Végül azt állapították meg, hogy igaz, amit állít, tényleg egy percet várakozott csak, közben viszont közokirat-hamisítást követett el, mert az ablakban hagyta a kártyát.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Qrbánt sokszor rajtakapták öv nélkül vagy járdán parkolni stb...nem tudok róla, hogy megbüntették volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Pinocset emberei is jobban teljesítenek. A következő az lesz, hogy majd a nappal lámpa nélkül kerékpározó 70 éves öregasszonyt aki a száz méterre lévő boltba megy csak beviszik egy kis vegzatúrára.
Anna Mária
@Hellcat: Jó, persze, Orbánnak és a sleppjének mindig mindent szabad.
Desischado
Megalázó, és szégyenletes, ahogy a házaspárral bántak. Ez a mai rendőrség! Bezzeg, ha valamelyik nagykutya tette volna, nagy ívben elkerülik, nemhogy vegzálják!
mate03
@Anna Mária: Pintér Sándornak írtam egy gratuláló emailt!
profon
Kaposváron napok óta száguldozik egy német rendszámos BMW. Nem sokkal jön megy, csak úgy 150-160 km/ óra körül a belvárosban ! Lehet, hogy megkérik majd, hogy csak 120-al menjen ?
kukac50
Emberség teljesen kiveszett a rendőrökből,vagy törvény írja elő a megalázó eljárást?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.