A kormány mindent megtesz egyik legfontosabb intézkedése, a rezsicsökkentés eredményeinek megvédéséért – jelentette ki a kormányszóvivő hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Kovács Zoltán ezt azt követően nyomatékosította, hogy a hvg.hu hétfőn közzétett cikke szerint Trócsányi László igazságügyi miniszter május 8-i keltezéssel arról írt az uniós energetikai biztosnak, hogy a kormány olyan lépéseket tervez, amelyek eredményeként leáll a rezsicsökkentés, sőt a honlap szerint a levélben leírt, kilátásba helyezett lépések nyomán nem kerülhető el a gáz és az áram drágulása.

A kormányszóvivő tájékoztatóján emlékeztetett: februárban az Európai Unió kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen az úgynevezett harmadik energiacsomag vállalásaival kapcsolatban. Ezeket egyébként szinte egyetlen európai országnak sem sikerült maradéktalanul átültetnie – tette hozzá.

A magyar kormány intenzív tárgyalásokat folytat az ügyben az EU-val, és kellő időben részletes tájékoztatást ad majd, de bármi történik is, a kabinet szándéka a rezsicsökkentés eredményeinek megvédése – közölte Kovács Zoltán.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ja, muszáj nekik, mert különben az évi több százezret megtakarító cimborák vágják el a nyakukat és a kötelet is a hawerock teszik abba a koszos nyakukba !
Nehogy azt higgyük, hogy egy pillanatra is a "keményen dolgozó kisemberekért" vagy a "magyar emberekért" aggódtak, a francot, a cimborák összehúzuott szemöldöke okozná a pánikot és akár boríthatná 5 mocskos év trágyalevét a nyakukba !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
brutus
...KORRUPT fabol faragtak...EZT A MOCSKOS RABLOBANDAT...
justhpeter
Amikor mindent bekebeleznek mindennek a veszteségét is bekebelezték. Hát hajrá !
petike
@justhpeter: Csak az a baj, hogy a veszteséget a mi adónkból fogják kipótolni.
bakegya
Sinre tette a teknős a mi életünket már RÁKOSKERESZTÚRNÁL A SÍRGÖDRÖK TETEJÉRE UGRÁSAKOR-már akkor le kellett vona keverni a rizsacsökkentését.
Akkor ez a hulladék fidess erőszak sose került volna hatalomba,a nemzeti lócitrom se ment volna a tea helyett a levesbe és a bal oldal se lenne ilyen impotenciahiányos!
Az agyatlan értelmetlen háborúk kirobbantóit csírájukban fojthattuk volna el-de nekünk kellett orbánteknős-mészárostyutyu,semmilyen körösztös buldog,de még lézerblokkolós is.
Korrupt-terrorral kormányoz az orbán egy maffiával a háta mögött- a nép nevében hazudnak.
herczeg0210
Ez két gyönyörű, esztétikus látványt nyújtó pasi a Kormány reklámja?
eszegfu
@herczeg0210: Tudod ez olyan, mint a közvélemény kutatásnál az "egyszeri mintavétel"... kinézetileg akad azért 1-2 "pofásabb" is, de ha megszólalnak, nyilatkoznak, teljesen mindegy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.