Szigorú rendelet lép hatályba július 1-jétől, ami a rendőrök mellett a katasztrófavédőkre, a terrorelhárítókra, a bv-alkalmazottakra és a nemzetbiztonságiakra is vonatkozik. Ha a parancsnok úgy akarja, szolgálatban nem tarthatnak maguknál mobiltelefont és tízezer forintnál több pénzt, illetve ennél értékesebb vagyontárgyat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Folyt: A fizetésedből futja makett házra és makett autóra!
Mindig tiéd az utolsó szó! Parancs értettem!
Szabad idődben oda mehetsz, ahova akarsz, csak ezt előre jelezd, és mindig tartsd magadnál a mobilod, hogy berendelhessenek!
Kedvező percdíjak, kifogástalan hangminőség a vonal mindhárom végén!
Gondoskodnak magánéleted sérthetetlenségéről. A házastársad húségéről vagy hűtlenségéről a vezetőid is meggyűződnek! Akár évente többször is. (ne kelljen Neked ezzel vesződnöd)
A szabályokat nem kell fejből tudnod, úgyis naponta üti egyik a másikát, naponta változnak meg visszamenőleg 20 évre!
Havonta nagylelkűen adakozhatsz! Úgy hívják Nyugdíjjárulék! Hiszen az általad befizetett összeget sohasem kapod vissza, így elköltheti a pénzt az Állam a rászoruló kisebbség között! Neked nem lesz rá szükséged, a temetőbe nem jár a pénzes postás!
Cafeteria összegedet folyamatosan csökkentjük, és így rengeted időt spórolunk Neked. Nem kell hosszú estéken törnöd a fejed, hogy mire költsd, és üdülnöd sem kell menned.
Gyermekeid igaz nem lehetnek majd rád büszkék, de legalább jó vicceket hallanak a barátaiktól! (már ha lesznek nekik)
Bárki, bármikor, minden ok és minden következmény nélkül feljelenthet! Viszont gondolj arra, milyen jól szórakoznak majd szegények, ha majd látják, hogy jöttek Hozzád házkutatni!
Vannak jogaid! Jogod van hallgatni, vezetőid felkészültségét őszintén csodálni, ellenőrző előjáróid pillanatnyi hangulatváltozásainak függvényében magasröptű kioktatásokat hallgatni. Jogod van kérdezni, és jogod van később ezt nagyon nagyon megbánni!
Amit elvárunk cserébe tőled?

Vállald mindezt 67 éves korodig!

Hidd el megéri. Ha megéled az átlagéletkort, akkor boldogan töltheted el a hátralévő egy nyugdíjas évedet egyedül, csendesen, mivel a feleséged már 20 éve elvált, a gyermeked pedig felnőtt, amíg te szolgáltál.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
A nem állami melóhelyeknél is van olyan, hogy nem lehet az embernél telefon... vagy max kikapcsolt állapotban.
és ha gond van, vagy éppen el kéne intézni egy pár perces dolgot, azt sem engedik.
Nem, nem arról van szó, hogy magánügyben csevegnék...csupán arról, ha valami hivatalt kéne hivni, vagy kórházat időpontért... azt csak munkaidőben lehet- ill nem lehet, mert nem engedik.
lampa laz
Olajszőkítettsanya mennyit törhette a fejét ezen? Az élet ugyan hiányzik belőle, de a pálya az ott van, ami elég csúszós, ha nem alkalmazkodsz.
papa.49
@lópicigáspár: Nagyon jó hogy leírtad pontosan összefoglalva a jelen helyzetet, ezt normális ember nem tudja elfogadni, így egy életet leélni az biztos hogy nem lehet...Igazán nem is lehet csodálkozni hiszen a többi ,,nagyívű életpályamodell,, hasonló színvonalú, ad nagy semmit neked, viszont te adjál oda mindent ha kell még az életedet is...
nezelodo
Hát tényleg egyre vonzóbb lesz ez a pálya is! Ha meg határőr voltál valamikor, ingyen üdülésre is küldhetnek a szerb határra, mert értesz az idegenrendészethez is, mivel a határon szolgáltál valaha.
Freewolf
Na ez aztán a hír! Akinek ez nem tetszik, hát nem megy rendőrnek, a többi meg betartja a parancsot! A következő hír az lesz, hogy riska tehén kettőt ellett! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.