A fideszes Bánki Erik kedden este benyújtotta azt a módosítót a parlamentnek, hogy csak azoknak engedélyeznék az online kaszinók működtetését, akiknek van már magyar kaszinókoncessziójuk – írja a 444.hu.

A lap megjegyzi, hogy ilyen mindössze két embernek van: Andy Vajnának és Szima Gábornak, a debreceni focicsapat elnökének.

Az online kaszinót üzemeltető a módosító szerint kell, hogy figyelje a játékosok IP-címét és NAV-nak is hozzáférést kell biztosítania a szerverekhez.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
És ugye persze az online kaszinó nyeresége után se kelljen adóznia!?
Ez megint egy tipikus fidesses kettős mércés javaslat!
Az lenne az igazságos, ha bárki, akinek pénze van csinálhatna ilyen üzleteket, de kemény és online adózással!
Ugye furcsa javaslat ez fidessesek?
eszegfu
Hááááááát mit is lehet mondani... a dohányboltokat lefóliáztatták, nehogy lássa az a 18 éven aluli mit is árulnak benne, "megvédtük" őket ezzel a dohányzás káros hatásaitól. Az is tudható, hogy a játékszenvedély is lehet betegség. Tényleg már most csak ez hiányzik, hogy legyen online játék lehetősége mindenkinek, kicsiknek és nagyoknak. Ki sem kell mozdulni otthonról, máris elszórakozhatunk akár egy egész vagyont is... De az a fontos, hogy annak a 2 embernek, akinek van már "igazi", üzemelő kaszinója, legyen online lehetősége is a minél több nyereség megszerzésére. Valóban ez a legfontosabb módositó inditvány, amit meg kell tárgyalnia a parlamentnek...természetesen meg is szavazzák. Mint a mesében: az aranyhal (O.V.) teljesiti mind a 3 kivánságukat, ebből már 2-nek mehet a "pipa".
Yoda69
Ellenzekben hogy pofaztak orbanek az offshore lovagok elleni hadjaratrol. Kormanyon ok jobban nytom jak oket mint anno az MSZP. Mocsok koponyegforgatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.