Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő sem rejtette véka alá véleményét a kormány legújabb menekültek ellen szóló húzásával, a szerb-magyar határon épülő, 4 méter magas, 175 kilométer hosszú fallal kapcsolatban.

Tarjányi az alábbi gondolatokat osztotta meg Facebookon:

Lesz kerítés a határon... A belügyminiszter néhány hete azt mondta, hogy az illegális határátlépők 97%-át elfogják és az így érkezőknek esélyük sincs a hatóságokkal szemben...

Kérdésem:akkor minek drótkerítés? Ha az eddigi rendszerek ilyen szinten működtek, miért fogunk sok pénzt arra költeni ami idegenrendészeti szabályozási és rendészeti felderítési módszerekkel elhozná a probléma megoldását "fal" nélkül? Miért építünk olyan valamit, ami megoszt és szétválaszt a szomszédunkkal, Szerbiával kapcsolatban? Miért hisszük azt, hogy ez az intézkedés nem fogja még inkább "felpörgetni" az embercsempész "klánok" üzlet lehetőségeit és a korrupciót?

Pontosan tudom, hogy a migráció gond. A megoldás azonban nem egy "fal" hanem Szerbiával, Bulgáriával, Törökországgal, Horvátországgal, Németországgal közösen az idegenrendészeti szabályozások megváltoztatásával /pl.idegenrendészeti őrizet visszaállítása/ és rendészeti, titkosszolgálati akciókkal megszüntetni az embercsempész csoportok lehetőségeit és gazdasági hátterét. Persze ez nem olyan gyors és látványos mint egy semmiből "kinövő" kerítés és nem is lehet már holnap az eredményt diadalittasan kommunikálni. Egyszerűen, csak a valódi megoldást hozna másfél éven belül... Persze ez utóbbi nagyon-nagyon melós és munkaszagú...Nem is tetszik senkinek...:(

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Persze ez utóbbi nagyon-nagyon melós és munkaszagú"
Ez a lényeg. A szakmai munkához semmit nem értenek. Mindent erőből, gyors intézkedést színlelve, a problémát megkerülve, a haveroknak százmilliókat átjátszva. Ez a látszat-mutyi kormány módszere. Gondolom a kerítést az Altus építi.
Miután Quaestor ügy most van, ezért a bevándorlási problémát is most kell megoldani.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
,,Persze ez utóbbi nagyon-nagyon melós és munkaszagú"
Ez a lényeg. A szakmai munkához semmit nem értenek. Mindent erőből, gyors intézkedést színlelve, a problémát megkerülve, a haveroknak százmilliókat átjátszva. Ez a látszat-mutyi kormány módszere. Gondolom a kerítést az Altus építi.
Miután Quaestor ügy most van, ezért a bevándorlási problémát is most kell megoldani.
JAJMÁR
Hát, igen,... és nem a fontos zsebeknek kedvezne. Kiabálni se lehet, hogy "nagy a baj, de mi megvédjük a csúnya, rossz bevándorlóktól..."

Adná végre az ég, - és a normális választók - hogy olyan kormányunk legyen, amelyik azt mondja: "Az országban mindenki nyugodtan élhet, mert a határokat őrizzük, a bevándorlókat rövid időn belül biztonságba helyezzük, és intézkedünk. Mi azon dolgozunk, hogy az Önök életét legkevésbé zavarja. Csak egy kis százalékuk marad itt, de kérjük, ha találkoznának illegális bevándorlókkal, értesítsenek minket, és legyenek megértőek. Nekik még egy üveg víz és egy szelet kenyér is nagy segítség!"
papa.49
Azért a tisztán látás végett elmondom csináltam egy kalkulációt, csak a drót árát meg a km. figyelembe véve, is több milliárdos az összeg, akkor még ugye oszlopok is kellenek 1-2 méter távolságban egymástól, kapuk is, sőt munkások akik ezt a borzadályt felépítik, határőrök akik üzemeltetik, az összeg a megvalósításig is 20-30 milliárd, és még az üzemeltetés, na ez megint ,,jog- ász,, ésszel lett kigondolva, minden valóságalap nélkül!!!
Freewolf
Izraelnek bevált. Beton kerítés és tűzparancs! Meg is oldották a migráció problémáját! Nem szégyen tanulni a közel kelet legdemokratikusabb államától!
varirmag
Freewolf !!!

Nálad a pont !!!

Nem működik a "tetszik " és a "válasz" különben tetszikeltem volna !!!
Anna Mária
@papa.49: A kerítés, akárcsak a se nem nemzeti, se nem konzultáció a fideszbirkáknak meg a neonáciknak szól, kerül, amibe kerül.
Hja, hogy semmire sem jó, sőt, Magyarországot még ostobábbnak, még röhejesebbnek mutatja? Az nem számít.
36
Van igaza a szakértőnek, abban hogy fel kellene számolni az embercsempész bandákat. De én, egyszerű fejjel, azon gondolkodtam tegnap, hogy honnan van annak a rengeteg "nyomorult" embernek, sok ezer euroja, ha semmilyük sincs. Talán, nem akarnak igazán az európai kormányok ebbe belenyúlni. Mert, esetleg még kiderül, hogy az USA van a finanszírozók között. Vagy az oroszok. Izrael?
Anna Mária
@Freewolf: Ilyesmit csak igazi idióták írnak le.
varirmag
Anna Mária !!!

Már hiányoltam az " okos" hozzászólásodat !

Te IQ betyár !
Anna Mária
@varirmag: Egyetlen értelmes hozzászólásodat sem volt szerencsém eddig olvasni.
Aki Én
@Freewolf: 10:43 Hogy jön ide Izrael? Nagyon rossz, és kicsit sem követendő példát hoztál.
kajla
@Aki Én, kevered egy kicsit, az Altus a Gyurcsányék cége, erre a feladatra csak megbízható vezérközeli cég alkalmas
Dr. Felipe
Ebből a 22 milliárdból egy kurva nagy menekült tábort lehetett volna építeni ahol legalább aludni tudnának a szerencsétlenek míg el nem dől a sorsuk.

Don pinyő elvtárs úgyis dicsekedett hogy a határsértők 97 % át elfogják kerítés nélkül is. Akkor legalább ide be lehetett volna szállítani őket és szűrés után visszaszállítani szíriai menekülttáborba akiknek nem lehet Európában munkát biztosítani.

Ezt az óriási menekülthullámot csak közös európai akarattal és fellépéssel lehet megállítani, ilyen ócska kerítésekkel nem. Ilyet csak ócska politikusok találnak ki, mint az ócsai devizahiteles falut a semmi közepén. Arra is elkúrtak nem kevés lóvét és adtak a szarnak egy pofont.
Ez lesz ezzel az ócska kerítéssel is, persze tudom én hogy csak azért fog megépülni hogy a primitív, nyilas jobber birkákat visszatereljék a fideSS táborba.
G vicctor kommunista spicli elvtárs kiment jobb szélre hogy onnét előzze vona testvért.
Toby
Wazze ! Még csak most esik le, hogy valamelyik cimbikének vas-műszaki kereskedése lehet és már nem férnek el az utcában a drótkerítés-hengerektől !
Anna Mária
@Toby: Hja, ők maguk fogják forgalmazni a drótvágó ollókat is Szerbiában.
silber13
@Freewolf: Persze, Betonfal, meg tűzparancs! Vagy megelégszel a közönséges tüzérségi zárótűzzel, meg napalmmal? És ne feledd Izraelnél más az ábra, ott lőnek keményen minden oldalról. Mit gondolsz, a tűzparancs ennél a hibbant kormánynál mivé fajulna?
bundi
@Freewolf: oké...tehát te lelőnnél mindenkit aki arra jár bármilyen okból is...
ez a 21,század?...tehát a helyes az út a fidesz szerint...mert mint látod a képeken a kerítés csak jelkép...
img.444.hu/sites/25/akcele2.jpg
img.444.hu/sites/25/torok_hatar.jpg
nézd meg a képeket...
img.444.hu/sites/25/torok_hatar_4.jpg
a gyerekek arcát...
img.444.hu/sites/25/torok_hatar_2.jpg
és b...meg azt a kurva nagy tudásod...ehhez is értesz mint az atomhoz?
mondtam már feleségemnek most sok olyan diákja van akik onnan jöttek...és néha mondják mi történt velük...
img.444.hu/sites/25/akcele3.jpg
img.444.hu/sites/25/akcele8.jpg
nézd meg az összes képet...és te gondolkozz el azon a sok tapsikolóval együtt ha a kerítést odateszitek akkor az megállítja az embereket? szerinted? nem kell lőni? vagy majd lőjjön más...te nem szennyezed be a kezed?
img.444.hu/sites/25/akcele6.jpg
nézd a szemüket...
img.444.hu/sites/25/akcele5.jpg
a fiam egyik osztálytársa most jött onnan a kislány még nem tud angolul...az apja szokta kísérni ...te mit mondanál nekik takarodjanak onnan...gondolkozz el rajta...ha akerítésetek felépítitek akkor a probléma megszűnik? vagy csak olyanná váltok ti is mint akik elől ezek az emberek menekülnek...
kepek.444.hu/2015/06/16/az-elmult-evek-legmegrazobb-menekulese-zajlik-sziriaban/
a képek innen vanak...
de itt is találhatsz:
www.kulturpart.hu/kepzo/22975/tiz_kep_amely_megrazta_a_vilagot
vagy itt...
www.google.co.uk/search?q=koszov%C3%B3+menek%C3%BCltek&espv=2&biw=1598&bih=815&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=VaaCVbHQIIGqU9q9ldAM&ved=0CB8QsAQ#imgrc=_
bundi
@Freewolf: te miben különbözöl ezektől az emberektől...hogy 500 kilométerrel arrébb születtél? szerencséd volt...másban? hidd el ők is tanulnának és van egy olyan érzésem, hogy sokan állva hagynának téged is...ha lenne hol...ha nem lőnének arrafelé mindenkire...
még egyszer kérdem miben vagy jobb náluk? mi az amiben te jobbnak érzed magad...empátia? inteligencia?...
Toby
@Freewolf: Mindössze csak abban tévedsz koma, hogy Izraelben a betonfal nem általában a palesztíniai arabok ellen épült, hanem a terroristák ellen, ugyanis - jegyzetelj, még szükséged lehet rá ! - Izraelben dolgoznak palesztinok is, alkalmazottként, vagy kisvállalkozóként, az izraeli hatóságok által kiadott és időről időre érvényesített határátlépési engedéllyel lépk át naponta a közös határt.
Freewolf
@Toby: Na látod! Ide is jöhetnek dolgozni a menekültek! Reggel bejönnek, este hazamennek!
Freewolf
@bundi: Miben vagyok jobb náluk? Abban, hogy van élhető hazám, amit nem akarom, hogy elszennyezzenek!
Freewolf
@bundi: Izrael lő, USA lő! Na ezt emészd meg világ esze!
Aki Én
@bundi: 13:30 Ha megengeded válaszolok én.
Annyiban különbözik ezen emberek többségétől, hogy ő ártalmasabb a nemzetünknek.
Toby
@Freewolf: Csakhogy Izraelbe nem a menekültek járnak át dolgozni !
Freewolf
@Aki Én: Szerintem is ártalmas a hozzáállásod a nemzetre!
Freewolf
@Toby: Nem! Azok járnak át, akiket elüldöztek a lakhelyeikről!
bundi
@Freewolf: és te is lőni fogsz...világ esze...vagy te csak vigyorogsz a hátsó sorokban? az élhető hazát most élitek fel...ha netán 10 év múlva történi k valami ...mert tudod ukrajna is élhető haza volt...még 2 évvel ezelőtt is...akkor mi lesz...te is bontod a kerítést...másik 56 ban a sortüzeknél...te elítéled akik kiadták a parancsot vagy lőttek? ők miben különböznek ezeknél akik most lőnének...
bundi
@Freewolf: 56 ban is voltak akik sortűzért acsarogtak...ők azt hitték az a nemzet javát szolgálja...nem lehet hogy te is ilyen vagy?
Freewolf
@bundi: Látszik, hogy a liberalizmus nem segíti elő a gondolkodást! Ukrajnát az USA és a CIA destabilizálta! Akik 56-ban lövettek, azok a saját állampolgáraikra nyitottak tüzet. Civilekre tüzeltek, akik kivonultak tüntetni. A határon törvényszegők akarnak átlépni és minden országnak joga van védekezni! Szerintem még tőletek is védekezni kéne! Kellene egy jó törvény, ami konkretizálja a hazaárulás fogalmát! Lenne szűkölés!
bundi
@Freewolf: ahan mint 56-ban...jó pártmmunkás vagy ...megéred a fizetésed,...
esetleg karszalagod is van?
56-ban emberekre nyitottak tüzet...emberekre akik tüntettek talán még fegyver is volt náluk talán nem...emberekre felnőttekre...ott és most családokra lőnétek..felnőttekre gyerekekre...tudod én inkább vagyok ilyen liberális aki nem lőne...és megért i őket mert én is máshol dolgozom mint ahol születtem mint olyan mint te...nem is tudom minek nevezném ezt az embertípust...korlátolt...acsarkodó gyűlölködő?...lehet jobb lenne elmenned orvoshoz, mielőtt valakiben kárt teszel...egyébként gondolkoztál azon hogy ukrajnát egy orbánhoz hasonló kvalitású gazember korrupt rendszere tette tönkre? és az oroszok akik pénzelték őt?...
Toby
@Freewolf: Amennyiben elüldözték volna, nem járna át ! Ezek az arabok - igen nagy valószínűséggel - már Izrael állam megalakítása után születtek !
Freewolf
@Toby: Aki a törvényeinket megszegve akar a határon belógni, azonnal USA és Izrael által alkalmazott módszerekkel kell megfékezni. A két demokráciában gondolom a demokraták tüzelnek, olyanok, mint te is!
Freewolf
"Nógrádi György az M1 aktuális csatornának logikusnak nevezte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdai bejelentését. " Hoppácska!
Toby
@Freewolf: Ismét sikerült megcsillantani ismerethiányodat !

A jenki határőr csak támadás eetén használ fegyvert, akár a motorcsónakos kábszercsempészekkel szemben, akár a mexikói határon átszivárgókkal szemben !
Ugyanis - jegyzetelj - "szeizmográfok" ezrei vannak telepítve az egyéb védelmi rendszereken kívül, azaz, a lépések detektálása és jelzésére alkalmas rádiótechnikai eszközök !
Izraelben más a helyzet, ott, ahol a dereka köré 4 kg. C-4-et, vagy trotilt kötözget fel az arab, hogy aztán a buszra felszállva megviccelje a zsidó utasokat, ott a határnál sincs mese ! Majd a pár gramm ólom megállítja !
Freewolf
@Toby: Hát itt is megállítja, csak a kerítés! Ha az nem elég, akkor a kalasnyikov.
Szerinted annyira kellenek nekünk az oroszlánvadászok, a gyöngyhalászok, az ópiumtermelők, hát akkor fogadjátok be őket!
Toby
@Freewolf: Ne foss - mert annál rosszabb !

Akkor lenne jogalapod a hivatkozásra, ha valamennyinek felajánlottak volna bármilyen egyszerű, akár szaktudás nélküli munkát is, de ilyenről nem tudunk ! Igaz ?
Mert a magyarok sem a munka elől menekülnek külföldre, hisz kint dolgoznak rendesen, hanem a hazai viszonyok miatt !
A krumpliszedési példát már hoztam, de van bőven idény jellegű meló más is ! Miét nem szorgoskodik Fasiztán birodalmi qrtmánya azon, hogy munkára fogja ezeket a menekülteket, mindenki jól járna !

Várnám azokat a hiteles statisztikai adatokat, amely azt támasztják alá, hogy a menekültek embert ölnek, rablásokat követnek el, lopnak, szexuális erőszakot követnek el, fertőznek !

Érkezhet !
Freewolf
@Toby: Ide nem kell egyetlen menekült sem! A szexuális erőszak több, mint 90%-át bevándorlók követték el! Tanulatlan, buta és lusta ember nálunk is van bőven, nem kell még több ide! Menjen mind haza!
silber13
@Freewolf: Szóval Tobyról feltételezed, hogy másokra lövöldözne, ugye? Jut eszembe, az USA-ban nem csak demokraták lövöldöznek, hanem repudlikánusok is! Akkor azok is durrogtatnak máűs emberekre?
kacsa0707
Minden kerítést ellenző hozzászóló, és politikus fogadjon be legalább harminc csavargót.
Anna Mária
@Freewolf: Hazudozol szokásod szerint.
A menekülők NEM oroszlánvadászok, gyöngyhalászok, ópiumtermelők.
A nemi erőszak 90 százalékát sem menekülők követik el.
Nem szégyelled magad?!
Pontosan ugyanolyan vagy, mint egy kormányszóvivő Orbán kormányában.
Toby
@Freewolf: Hol van a hiteles statisztika ? Honnan veszed, hogy lusták, hisz senki nem ajánlott nekik hivatalosan miunkát ! Amennyiben megtagadnák a munkafelvételt, más lenne az állásoontm nekem is ! De addig nincs okom ezen változtatni !
Egy mocskos parasztvakításnak vagyunk tanúi, részben, hogy a belső sunyításokról tereljék a figyelmet, részben pedig, mert piszkos nagy a fosás a terrorcselekményektől - ez még talán érthető is - de azu nem megoldás, hogy mindenki terrorista, aki átjön !
Vannak jól képezett hatóságaink, de a belső ellenzékkel legyenek elfoglalva, hanem az idegenek szűrésével ! Vagy arra már alkalmatlanok a milliárdokért eltartott jóképességűek ?
Anna Mária
@kacsa0707: Csavargónak nevezni a puszta életüket mentő szerencsétlen embereket rettentő nagy tahóság. Szégyelld magad!
Freewolf
@kacsa0707: Erre nem tudnak mit lépni! :-))))))))))))))))))
Anna Mária
@Freewolf: Arra válaszolj, kutyi, miért terjesztesz hazugságokat a menekülőkről!
Ugye, az már nem megy, csak az ostoba vicsorgás! :)))
Nyuszicsibe
@Freewolf: én 6 évvel ezelőtt voltam kinn Afrikában, muzulmánok között; ott dolgoztam,nem is bírtam csak néhány hónapig,nem ez a lényeg. Láttam én ott embercsempésztől kezdve az akárhanyadik feleségét utcán bántalmazó "férfin" át, koszos,éhező gyerekekig mindent. Nem tagadom, nem szívesen látnám őket a szomszédomban, DE: megkérdezném, te tettél már értük vagy egyáltalán bárkiért is valamit életedben ? Vagy ahogy @bundi: írta: empátia... Talán írtam már néhányszor,és akár maláji tigris haverodnak is írhatnám: "lenézni csak akkor van jogod egy emberre,ha segítesz neki felállni".
Anna Mária
@Nyuszicsibe: Én sok évet dolgoztam különböző afrikai országokban, és nemcsak erőszakot és szörnyű nyomort láttam.
Szíria pedig, ahonnan a menekülők nagy része indul, a világ egyik legcsodálatosabb országa volt.
Nyuszicsibe
@Anna Mária: most mondanám, hogy szerencséd volt... Mondjuk én Közel-Keletre nem mennék, nemcsak a politikai helyzet miatt, hanem mert nem az én világom,nem vonz. Afrikából is maradtak azért szép emlékek,de nem tagadom nagyon nehéz volt kinn minden tekintetben.
wagabund
ez a biztonságpolitikai szakértő csak kíbic...annak semmi sem drága..
Anna Mária
@wagabund: Pedig állítólag neki is Magyarország a hazája...
Anna Mária
@Nyuszicsibe: Elhiszem, hogy nehéz volt. Én imádom Afrikát minden nehézséggel együtt - most is épp úton vagyunk oda dolgozni, sajnos kicsit leragadtunk Európában.
Örülök, hogy maradtak szép emlékeid is.
jancsipapa
@Dr. Felipe: " Ezt az óriási menekülthullámot csak közös európai akarattal és fellépéssel lehet megállítani, " --Sajnos még így sem .Ugyanis ez a helyzet nem spontán alakult ki .Ez szándékosan eltervezett és végigvitt folyamat eredménye . Destabilizálják ezeket a térségeket .Exportálnak nekik (mű) demokráciát ,( ami teljesen idegen a kultúrájuktól ) ,meg hozzá nyomort ,kilátástalanságot ,fenyegetettséget ,reménytelenséget ,halált .. Amikor tömegestől megindulnak az destabilizálja a célterületet . És ez a cél.
Anna Mária
@jancsipapa: Az összeesküvés-elméletek még soha nem voltak jók semmire, mégis sokaknak nyújt valláspótlékot.
Abzug62
@Anna Mária: Nem tudom, a coyote-ot fizetik darabszám után a sok esztelen bejegyzésért, vagy csak spontán acsarog.
Abzug62
@Freewolf: Tudja, coyote, ha mindenki, aki az orbáni vasfüggönyt ellenzi, befogadna 30 maguk szerint "csavargót", megoldódna a menekült-kérdés! Maguk meg hápikájával csak ugassák-hápogják a holdat. Maguk ketten tipikus példái annak, hogy fidesz-tábornak folyamatosan kell valaki, akit kollektív módon utálhatnak. Ettől cefet jól érzik magukat.
Anna Mária
@Abzug62: Fene tudja, a kiskutyuli több néven nyomja különböző fórumokon, de csak szigorúan 8-tól 4-ig, pénteken 2-ig.
Lehet, hogy ez ilyen fideszjobbik-troll munkahely. :)))
Abzug62
@Anna Mária: Erős a gyanúm, hogy igazad van. Sokat csahol hülyeségeket!
Desischado
@bundi: Elsírtam magam, a képek láttán. Miféle férgek azok, akik ezek ellen az emberek ellen "harcolnak"?! Ők egy dolgot akarnak: ÉLNI! orbánék szégyellhetik magukat, bár azt sem tudják, hogy az micsoda!

@Toby: Nálad a pont! Teljesen igazad van!
Freewolf
Minden bevándorló kockázatot jelent! Betegségeket hurcolhatnak, nem tudjuk mennyi terroristát támogató van közöttük, nem beszélik a nyelvet, nincs képzettségük, az eltérő kultúra nem akar beilleszkedni és rengeteg bűnöző érkezik. Svédországban Malmőt már teljesen lefertőzte ez a csavargó bűnbanda és tanulmányok is készülnek, miképp lehetne megfékezni őket. Lopnak, gyilkolnak, erőszakolnak!
Ez kell nekünk is, vagy inkább kerítés?
Anna Mária
@Freewolf: Na, bekocogott a fideszjobbik-troll munkahelyére a kutyus, és rákezdett az uszításra a menekülők ellen, hazudozik, vicsorog.
Igen, nekünk kerítés kell, az ilyenfajta vicsorgók remekül ellesznek a kerítés mögött, bedobjuk nekik a csontot.
wagabund
Tegnap a sajtótájékoztatón egy válszba burkolva Lázár mejegyezte, hogy lehet ám a menekülteket a tisztelt megjelentek lakásába is befogadni...-esetleg valaki?.. nem tette fel a kezét senki...
...na, akkor marad a kerítéses megoldás...jobb híján...
Freewolf
@Anna Mária: Talán érdemes lenne információt szerezned a rágalmazás és a hazudozás helyett! Persze a PC beszéd érdekében a tényeket simán negligálja, aki liberális elveket vall!
Anna Mária
@Freewolf: Többen mondtuk már, hogy az állításaidat támaszd alá. Nem tetted, nem tudod.
Csakis hazudozol, rágalmazod a menekülteket. Egy ócska kis bűnöző vagy, semmi más, egy normális társadalomban nincs helyed.
Freewolf
@wagabund: Liberális barátaink miért nem tolakodnak ilyenkor, ahelyett, hogy álságos szemforgatás közepette a normálisan gondolkodókat mocskolják?
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Freewolf
Íme az elhallgatott, elhazudott tények Malmövel kapcsolatban!
Anna Mária
@Freewolf: A kurucinfo nem hiteles forrás.
Szégyelld magad, ne reklámozd itt azt a szemetet.
Freewolf
@Anna Mária: A Népszava, Népszabadság a két hazug szennylap nem hiteles forrás! A kutucon legalább megtalálhatja mindenki az elhazudott tényeket!
Freewolf
@Anna Mária: Ja és nem te mondod be, milyen sajtótermékből idézhetek! :-))))))))))))))
Anna Mária
@Freewolf: A kurucinfo nem sajtótermék, hanem egy illegális, hazug, neonáci szenny.
Itt ne reklámozd.
Freewolf
@Anna Mária: Kérsz, hogy támasszam alá az állításaimat, amikor pedig megteszem rázendítesz a vinnyogásra? Szót sem érdemelsz, nem hogy figyelmet!
Alátámasztottam, hogy a bevándorlók kizárólag bajt és problémát okoznak!
lópicigáspár
@Anna Mária: Miért ne reklámozhatná? Szíve joga. Nekem is szívem jogom elolvasni azt amit akarok és meg is oszthatom amit akarok (és vállaljam érte persze a következményeket). Aztán az olvassa el, aki akarja. Egyébként úgy kerek valami, ha minden forrást használunk, mert ha csak egyik oldalról néznénk, nem biztos, hogy hiteles lenne a dolog.
wagabund
@Freewolf: Svédország egyik kisvárosában élő (volt)kollégám panaszkodott, hogy már a nyílt utcán, fényes nappal is fenyegetik a járókelőket a munkát nem vállaló, svédül nem tudó, baromira unatkozó "menekültek"..
egy idős embertől elvették a szatyrát, ő ezt látván rendőrt hívott...aztán egyszer elkapták, és jól helybenhagyták...asszem szeretetből.. vagy miből...de valami ilyesmi lehetett...
nemsokára itt is...
Anna Mária
@lópicigáspár: Olvasd el a felhasználási feltételeket.
lópicigáspár
@Anna Mária: Igen, persze! Még jó, hogy rád nem vonatkozik!!
Anna Mária
@lópicigáspár: Ne bunkóskodj, fölösleges.
A kurucinfón szeretettel várnak.
lópicigáspár
@Anna Mária: A múltkor lehülyéztél, most bunkózol! Neked mindent szabad, rád nem vonatkozik a felhasználási szabályzat?! Ideje volna magadba szállnod!
Anna Mária
@lópicigáspár: Figyelj, menj a kurucinfóra, ha téged érdekel a neonáci uszítás.
A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy bárki bárhol uszíthat - most például a menekültek ellen, mint ahogy a freewolf nevű teszi szakadatlanul.
Ha ezt nem érted, sajnálom.
Anna Mária
@lópicigáspár: Éppen elég szégyen Magyarországra nézve, hogy egy kurucinfo zavartalanul működhet. Jól mutatja, hova süllyedt az ország.
Ez itt a probléma, ebből lesz hamarosan óriási baj.
Te pedig... ehh... szégyen ez az egész, az újfasiszták nyomulása...
lópicigáspár
@Anna Mária: Nálad jobban senki nem uszít! Hülyézel, bunkózol, újfasisztázol! Büszke lehet rád a környezeted!
Anna Mária
@lópicigáspár: Nem tűnik fel neked, hogy mi megy az országban?
Neked megfelel a fasiszták folyamatos uszítása?
Ha így van, akkor igazán sajnálom.
lópicigáspár
@Anna Mária: Nem vagyok vevő semmiféle uszításra, se jobbról, se balról! De ahhoz, hogy középen tudjak maradni ismerni kell mindkét oldalt. Nem vagyok hívő, de a Bibliát elolvasta, nem vagyok náci, de a Mien Kampf-ot is elolvastam, sőt Kadhafi Zöld Könyvét is olvastam, és nem lettem arab terrorista. Véleményem szerint ezek mind szükségesek ahhoz, hogy teljesebb képet kapjunk a világról. És képzeld, nem csak a kuruc.unfo-t szoktam olvasni, hanem a másik oldalt is, a www.kommunista.net/-et. Csak így lehet teljes a kép. Ha pedig ezt nem érted, akkor én is igazán sajnálom!
Anna Mária
@lópicigáspár: Te dolgod, ha szemetet olvasol, rám igazán nem tartozik.
lópicigáspár
@Anna Mária: Igazán csak gratulálni tudok érdeklődésedhez a világ dolgai iránt! :-(
Anna Mária
@lópicigáspár: Komolyan mondom, hogy sajnálatosnak tartom, ha valakinek a világképe kialakításához arra van szüksége, hogy a Mein Kampfot meg a kurucinfót olvasgassa. Tudomásul veszem, hogy sajnos a közállapotok olyanok Magyarországon, hogy jónéhány ember a rendszerváltozás után is még csak itt tart, nem ismerte fel, hogy a fasizmus nem opció egy működő, egészséges társadalom kialakításához. Rettentően szomorú, de hát ez van.
Szerintem nem értelmes dolog az én személyemmel foglalkoznod és az sem, hogy védelmére kelsz egy olyannak, aki az uszító, ocsmány kurucinfót reklámozza. De persze felnőtt ember vagy, te döntöd el, mit tartasz helyesnek.
bundi
@Freewolf: basszus te ritka sötét vagy..."Ide nem kell egyetlen menekült sem! A szexuális erőszak több, mint 90%-át bevándorlók követték el! Tanulatlan, buta és lusta ember nálunk is van bőven, nem kell még több ide! Menjen mind haza!"
bundi
@Freewolf: de tényleg ha ennyire közlékeny vagy manapság...és illy jól ismered a gazdasági helyzetet...esetleg elmondanád mi is van a jelenleg leállított több száz milliárdos uniós kifizetésekkel...a beszakadó gdp vel...a kivonuló szolgáltatókkal...tudod így nyár derekán amikor kijelentik, hogy mindent egy frissen gründolt gázos cégre tolnak, akinek se kapacitása se felkészültsége nincs ahhoz hogy pár százezres ügyfélkör után egy egész országban szolgáltasson...na ilyenkor el kellene gondolkodni azon hogy pár hónap múlva mi is lesz a gázfűtéssel...ha nem lesz gáz...ilyenkor jól jön egy ilyen téma amivel lehet terelni...látványos hangos...és az olyan együgyűek mint te is vagy lelkesen acsarognak...mint a németeknél amikor auswitz volt a téma...na te is pont olyan vagy ...ja gondolom hallottad hogy bedőlt a rezsicsökkentés is...miközben a dohánycégek is bedobják a törülközőt... a bankok meg lépnek lefele szépen csendben...látod lehet választani melyikről akarják ezzel terelni a népet...szerinted? mi lenne ha kiderülne, hogy ezek miatt vagy nem lesz gáz ősszel, tudod mivel a gáztározókat is átjátszották a ruszkiknak a paksi pénzért cserébe...és a fűtésszámla kb duplája lesz a tavalyinak...na még mindig a kerítés a fontos? szerintem indulj az erdőbe rőzsét gyűjteni és imádkozz a mezőőr ne lásson meg ...de mehetsz bodzáért is...
Anna Mária
@bundi: Nem tud válaszolni semmilyen kérdésre a szerencsétlen. Ő csak uszítani tud és liberálfasisztázni. Ennyire van hitelesítve, ezért fizetik.
bundi
@Freewolf: gondolom erről is hallottál...
hvg.hu/gazdasag/20150615_Az_Orbankormany_kapitulal_a_rezsiharcban
vagy itt
hvg.hu/gazdasag/20150416_A_kormanynak_mar_papirja_van_arrol_hogy_k
és itt
444.hu/2015/04/16/sorra-buknak-brusszelben-a-magyar-penzek/
de csak keresgess rá szépen...tudod nem csak az atomban lehet hazudni nektek...és a birkákat elég könnyű terelgetni...
Freewolf
@bundi: Orbánék kordában tartják a költségvetést, a hiánycélokat szinte csak mi tudjuk teljesíteni az EU-ban! Lehet köpködni őket, de ez akkor is tény!
Freewolf
@lópicigáspár: Miért vitázol ezzel a sötétséggel! Én nem fogok szólni hozzá, mert a liberálfasiszták vitaképtelenek!
lópicigáspár
@Anna Mária: Gondolom a Te történelemkönyvedből hiányzott a II. VH.!
Anna Mária
@lópicigáspár: Mondom, hogy fölösleges személyeskedned. Semmi értelme.
Értelmes ember a második világháborúról nem a kurucinfóról és nem is a Mein Kampfból tájékozódik.
Vannak nagyon jó irodalmak, nem nehéz rájuk lelni.
De mondom, tőlem tényleg azt csinálsz, amit akarsz, csak azt ne várd, hogy egyetértsek abban, hogy a kurucinfónak helye van a hiteles források között.
Szerintem óriási szégyene Magyarországnak, hogy egy ilyen uszító portál egyáltalán működhet. Valódi demokráciákban tisztában vannak azzal, hogy mit jelent a szólásszabadság, nem tévelyegnek, nem hiszik azt, hogy a mások ellen való uszítás szabadon művelhető. A hasonló kezdeményezéseket néhány órán belül lekapcsolják, nem engedik, hogy mérgezzék a közéletet. Nyugat-Európa ugyanis megtanulta, hogy mit jelent a háború, eldöntötte, hogy háborút soha többé nem akar. Tanult a nemzeti szocializmusból és eldöntötte, hogy többé olyasminek nincs helye Európában.
Ezeket a dolgokat Magyarország sajnos nem tudja, a polgárai közül is csak kevesen fogják fel, hogy az uszító, mocskos szavak hová vezetnek.
Ez van sajnos. De persze gondolkodni senkinek nem tilos.
wagabund
A" biztonságpolitikai szakértő is kiakadt a 4 méteres falon"...

és?... ...most mi lesz? a döntéshozók tökön szúrják magukat?
bundi
@Freewolf: orbánék STATISZTIKÁI szerint ...tudod a statisztikák szerint kb 90 ezren dolgozunk kint.
forrás ksh:
www.ksh.hu/statszemle_archive/2015/2015_02/2015_02_093.pdf
míg a német adatok szerint tavaly több mint 175 ezer magyar élt és dolgozott ott az osztrákoknál 75 ezer az angoloknál 240 ezer egyéb európai országokban kb 50 ezer
..az államadósság csökken ...
tudod 19,3 ezer milliárdról mostanra kb 25 ezerre, a manyuppénzzel együtt...ja és az adók, tehát a bevételek nőttek a manyupba folyó pénz most már oda folyik, az imf maradék 1500 milliárdja elment ikaruszra molra a bankok visszaadták azt az 1000 milliárdot amit annak idején kaptak...stb...tehát ha ezek nem lettek volna az elmúlt 5 évben kb 15 ezerrel nőt volna a vége..
forrás:
www.akk.hu/object.c693e119-153c-49bc-bc3d-71f805d83db1.ivy
.a gdp nő...
ja forintban...de ha átszámolod euróba akkor már nem is olyan szép a kép...tudod a 2010-es 280 ról mostanra 315 fölé nőtte magát...
a munkanélküliek száma közel felére csökkent...
tudod az akkori 11,6 százalékról mostanra 7 százalék köré...csak azt felejtik hogy a régibe nem számolták bele a közmunkásokat...főleg azokat nem akik papíron munkanélküliek, csak ha a járadékot kapni akarják pár hónapig kapirgálniuk kell az árkokat...ja és a fura csavar a dologba, hogy azokat is beleszámolják azóta akik kimentek és kint dolgoznak, adóznak...
tudod ...
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/munkerohelyz/munkerohelyz10.pdf
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/mun/mun1504.html
474 ezerről 338 ezerre csökkent úgy hogy 25 ezerről a közmunkások száma felugrott 250 ezer fölé, és közben alsó hangon 250 ezren kimentek dolgozni...
vagy te melyik statisztikáról beszélsz?
gyurcsány meg bajnai ideédesgette a mercit meg az audi bővítést... a tisztel kisgömböcöd mit is tett?
azóta csak mennek el a cégek...már a merci is csomagol lassan...az hogy matolcsi szemén keresztül az ország gyorsulva rohan a lejtőn felfelé ?...nézz már rá...
bundi
@Freewolf: egyébként kíváncsian váromhogy cáfolod az általam iderakott adatokat...mert neked ha jól tudom megvannak a helyes statisztikáid...amik szerint szárnyaltok...
kacsa0707
@Anna Mária: Te meg akkor szégyelld majd magad, amikor egy általad nem csavargóak titulált idióta a családodat felrobbantja.
Notredámusz megjósolta keletről jön...
Anna Mária
@kacsa0707: Nostradamus a neve annak, akire hivatkozol. Gratulálok! :)))
Elképesztő tényleg, mennyi buta ember van Magyarországon.
kacsa0707
@Anna Mária: Teljesen igazad van, de hál istennek kisebbségben van mostanában is a butábbik rész, remélem a következő választások után is kisebbségben lesz és így nem tudják tönkretenni az országot.
bundi
@kacsa0707: a neve nostradamus de ettől függetlenül...
"Arab vezér, Mars, Nap, Vénusz az oroszlánban.
Az egyház uralma a tengeren összeroskad,
Perzsia táján közel jó egymillió készen
Bizáncot, Egyiptomot kígyókkal(?) megtámadni."
"Béke közeleg egy oldalról és háború
Soha nem volt szorongatás ilyen nagy,
Sírnak férfiak és asszonyok, ártatlan vér a földön,
És ez lesz Franciaország egész széltében."
"Tűz a levegőégből a királyi épületre,
Midőn a háború fénye alábbhanyatlik,,
Hét hónap nagy háború, gonosz emberek halála,
Rouen, Evreux a királynak nem fog hiányozni."
"
igazából ha figyelembe veszed azt hogy minden időben harcol valaki valakik ellen elég nehéz nem találni olyan "próféciát" amit nem tudsz ráhúzni valamelyik konfliktusra...
bundi
@kacsa0707: ja bocs ...a próféciák...
www.sacred-texts.com/nos/index.htm
olvasgasd és próbáld értelmezni...
és igen igazad van..."Teljesen igazad van, de hál istennek kisebbségben van mostanában is a butábbik rész, remélem a következő választások után is kisebbségben lesz és így nem tudják tönkretenni az országot."
de ennek ellenére ők kormányoznak...és sajna tönkreteszik az országot rendesen...
human
A kerítés Orbán népszerűségvesztésének csökkentéséhez kell. A szakértők is azt mondják, hogy a kerítés nem jelentős visszatartó erő, a menekülteket meg eddig is megtalálták a határőrök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.