Ezúttal a főváros-vidék és vallásos-nem vallásos törésvonal mentén vizsgáltuk meg a nagyobb pártok támogatói körét a Policy Solutions Osztálylétszám kutatása alapján.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@Toby: Természetesen ebből egy szó sem igaz! Voltam Fidesz bulin, de ilyesminek ott nyoma sincs! Persze jól hangzik, ha valaki le akarja járatni őket!
Ez a ballibek valódi arca!
Anna Mária
@Freewolf: Reméljük, jól szórakoztál a hasonszőrűek között, az adófizetők pénzén és megkaptad a pontos eligazítást, hogyan trollkodj.
Freewolf
Újra erősödik a Fidesz! Orbán Viktor kommunikációja kiverte liberálfasisztáéknál a biztosítékot, de az ország többsége normális, így Orbán mellett áll!
Anna Mária
@Freewolf: Nana! Ha már korán reggel elkezded a liberálfasisztázást, délre nem leszel magadnál. Vedd be a nyugtatódat, trollkutyus.
Toby
@Freewolf: Csalódtam volna, ha nem nyalsz alá az erkölcstelen, sunyi, álszent csürhének !

Tudod, vannak jó ismerőseim - nem kevesen - akik a vendéglátásban dolgoznak, de a jutubon is van videó, amint támogatjaj a fidesznyik alpolgi a sátorkarót !

Jókat röhögünk, amikor a vendáglátós cimbik elmeélnek egy-egy "vallásos" fidesznyik dzsemborit ! Teljes gőzzel megy, piás nyomás alatt az egymásnak beolvasós, régi vagy friss sérelmek előtérbe kerülése, a "megígérted, de lóf@sz se lett belőle" pedig kavicsot is vitettem az utadra...stb. !
Aztán megy ám a zsidózás is, kezdetben csak zsidóviccekkel.

Ne nekem magyarázd a bizonyítványt, a szociknál is előfordult, hogy a jogszabály ellenére tovább tartatták nyitva a szórakozóhelyet - maguknak.

Védheted, ahogy akarod a csürhét, kitör belőlük a vadember, miközben szorgalmasan hányják a keresztet és minden vasárnap - a délig tartó kocsmázás előtt, de már a templom után - magukhoz veszik a napi betevőt, s ki hogy bírja, úgy beszél !

Nem kell a fogadatlan prokátor ! Meg a mese sem !
pbalage
@Freewolf: És milyen volt a buli? A végén azért odabrunyáltatok a sarokba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.