A „Bora Borán rekedt magyar nő”, Nyíri-Kovács Patrícia „kálváriája” mára alighanem mindenki számára ismert: egy sor celeb is megszólalt az ügyben, Szijjártó Péter külügyminiszter pedig a franciák lépését sürgette nemrég. A Mandiner a magyar sajtóból először felvette a kapcsolatot az apával, Soo Il Lee-vel. A Bora Bora-i és budapesti rendőrségi, bírósági jegyzőkönyvek, végzések, a történethez kapcsolódó egyéb dokumentumok és levelek, valamint az ügyre rálátó magyar külügyi szereplőkkel folytatott háttérbeszélgetések alapján kijelenthetjük: a fogva tartott nő sztorija a 2010-es évek egyik legnagyobb médiahackje. Sosem volt túsz (tavaly megjárta az Egyesült Államokat, Ausztráliát és Új-Zélandot), ahogy a gyerek sem. Hihetetlen történet következik, amelyben semmi és senki sem az, aminek látszik.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Katalina62
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@soljanka: az a levél, amit találtál, 2012.10.03-án keletkezett.
Ez esetben szerintem nem mérvadó, mert az még a másik történet részét képezi.
Senara
Nő valamelyik nap azt mondta párnap és jönnek haza ! Teremfocista azt hogy problémás , mert a gyerek apjának is bele kellene egyezni .Másik ha volt már új papírja a kisfiúnak és kibérelt magángépet de miért nem hozta haza . Még valami a 30 ezer eurós gyerektartásból 2ezer lett ? :-)))
Senara
. A bíróság döntésével szemben Nyíri-Kovács fellebbezést nyújt be, és havi 30 000 eurónyi tartásdíjat (havi bő 9 millió forintnak megfelelő összeget) követel Lee-től.
lampa laz
Jó példa arra, hogy a gazdagoknál (felső tízezer) szemetebb állat nincs.
Azért egy jó büntit megérdemelnének ezért a hazúgság spirálért.
soljanka
@Senara: Igen, ez a tartásdíj követelés sokat ront a leányzó helyzetén.
De nem tudnék egyik mellett sem dönteni.
Nekem a fickó elég manupulatívnak tűnik a sztoriban. Nála pont ez a Bora-Borás sztori az érdekes. Egy kb. 35 éves menő bróker Amerikát megjárva, Párizsból, a japán cunami után búvároktató lesz. Persze magyarázható a sok stresszel,meg a már megszerzett pénzzel, stb., de számomra ő sem tiszta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.