Igazgatóválasztás volt a budapesti XXII. kerületi Budai Nagy Antal Gimnáziumban, amin két jelölt indult – írja a nol.hu.

A jelenlegi igazgatónő, Kissné Prim Beáta, akit egyöntetűen támogattak a tanárok és a szülők, az iskolai bírálaton is maximális pontszámot kapott. 

A másik jelölt a gimnázium volt tanára, Manolovitsné Erdőközi Orsolya, akit a tanári kar elutasított, szakmailag sem találták megfelelőnek, konfliktusai miatt váratlanul tanév közben távozott, cserbenhagyva végzős osztályát.

A köznevelési államtitkár, Czunyiné Bertalan Judit elutasította a támogatott igazgatót, és Manolovitsnét ültetné az igazgatói székbe.

Ennek nyomán megpróbáltak utánajárni, mi is lehet az események hátterében, s fölfedezték, hogy Manolovitsné együtt járt egyetemre a jelenlegi köznevelési államtitkárral, Czunyiné dr. Bertalan Judittal és Manolovitsné a HÖK vezetőségi tagja is volt.

E hét szerdán a jelenlegi igazgatót e-mailben tájékoztatta a tankerület vezetője, hogy pályázatát Czunyiné elutasította. Manolovitsné ugyanazon a napon szintén e-mailben jelezte az igazgatónőnek, hogy az ő pályázatát viszont támogatták.

A dolgok jelenlegi állása szerint tehát az új tanévnek már azzal az igazgatóval vágna neki az iskola, akit senki nem akart intézményvezetőnek.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Micsoda szarházi mocskos banda!!! A segnyaló szarkeverő dögvészt akarnak a gyerekek és tantestület nyaára ültetni . És ez megy ebben a rohadt országban mindenhol! Annor a helyi pártbizottságokban is szarházi mocsadékok vezényeltek de ami most megy azok csak ministrálhatnának ezeknek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hetöndöe
A rohadék szarrágó fitymaszos csürhe állandóan belerondit az önrendelkezésbe.Ennél mocskosabb kormányt még nem hordott a hátán a föld.
Mobil123
Micsoda szarházi mocskos banda!!! A segnyaló szarkeverő dögvészt akarnak a gyerekek és tantestület nyaára ültetni . És ez megy ebben a rohadt országban mindenhol! Annor a helyi pártbizottságokban is szarházi mocsadékok vezényeltek de ami most megy azok csak ministrálhatnának ezeknek!
joopapa
Ez az eset beleillik a fitymasz gondolkodás módjába, mi vagyunk hatalmon az van amit mi akarunk, ha fejre is álltok!! De ezt a nőt se értem, minek akar olyan helyen igazgató lenni ahol ki nem állhatják! Miért nem keres a Czunyiné egy másik iskolát a barinőjének?
Fradigege
Haver csóka. Czunyinének is kell egy stróman. Brutális. A csitrik összezárnak.
wagabund
együtt jártak egyetemre..legalább az már biztos..
justhpeter
Czunyiné normaidőn belül utolérte Hoffmann Rózsikát. Higgyétek el, lefelé ez bizony rekord. Szégyenteljes rekord, de rekord.

Most elköszönök Czunyiné dr. Bertalan Judittól, számomra kiírta magát az "emberek" nyilvántartásából, a lovagiasság szabályai szerint többé nem tekinthető párbajképesnek.
KERKA
Már csak egy kérdésem maradt hátra: Cunyiné nagys asszonyt ki támogatja ennyire?
Mi a pichának írják ki a pályázatot, ha már egyértelműen meg van a választott?
Ezek tényleg egy összefonódó mocskos aljadékok.

Ami nem a cikkhez tartozik, de már suttognak róla, ez a némber tényleg bevezeti az augusztus 25.i tanévkezdést:((((((((((((((((((ha nem most, de jövőre biztos, de az évközbeni szüneteken változtatni akar.
kkalman
Sok mindennel együtt az oktatás is elKLIKesedett. A pályázatot csak azért írják ki, hogy a birkáknak legalább a látszat meglegyen, hogy demokrácia van.
papa.49
@KERKA: Egy másik címszó alatt erről a témáról szinte szó szerint ezt írtam, MINEK!!!
KERKA
@papa.49: Persze, a törvényesség láccatát meg kell őrizni. :))
Dr. Felipe
Cuminé Dimitrov Etelka jó elvtársnő.

A birkák meg csak legelnek a réten.
boldog nyugdíjas
És mit csinálnak a tanárok? Miért nem állnak ki az igazgatójuk mellett, ha tényleg rendes, és őt akarják továbbra is? Mikor lesz már összefogás, kitartás ilyen és ehhez hasonló ügyekben??? MIKOR???
vadsanca
@boldog nyugdíjas: "Gyáva népnek nincs hazája!"
nyanya001
@KERKA: Előbb lesz mint augusztus 25 ha elfogadják ennek
a félkegyelműnek a javaslatát !
Desischado
Ez az agyhalott nőszemély mit tudhat, hogy ennyire spannolják?! El a kezekkel a gyerekek vakációjától!
És ezen nem lehet csodálkozni, nem baj, ha tehetségtelen, ostoba, a fő, hogy hithű fideszes nyalonc legyen! Gyalázat!
Desischado
Ui: Elnézsét, elfelejtettem még valamit. Milyen "doktorátusa" van ennek a végtelenül aljas, és ostoba nőnek?!
Abzug62
@Desischado: A kérdésedre (00:25) az utolsó mondatodban ott a válasz!
laszlobihari
Lassan az összes fitymaSS háttér szervezetek (pl. minisztériumok) a "szopok-nyalok-aláírok" funkciót látják el!
Desischado
@Abzug62: Sajnos, tudom! De akkor is olyan elkeserítő!
mate03
@kkalman: Ez is pont olyan ,mint minden pályázati kiírás!Itt is csak az nyerhet, aki közel áll a tűzhöz! Az hogy a tanárok,szülők,vagyis a többség mit akar,az fideszéknél,annyit jelent,mint fingban a bumm!
human
Láttam már ilyen igazgatóválasztást. Akit támogatott a tantestület, szülői munkaközösség azt leszavazta a pártérdek. Ez azért van, mert a kormány olyan igazgatókat akar, akik gondolkodás nélkül végrehajtják a pártutasítást. Nem hiányzik nekik egy olyan igazgató, aki "apró-cseprő" jogszabályokra hivatkozva vissza is mer kérdezni. Annyira durván nyomják az igazgató cseréket, hogy volt ahol fideszre szavazó igazgatót cseréltek le egy pártkatkatonára, mert a régi igazgató fideszes kötődése ellenére az intézményének megóvását fontosabbnak tartotta.
gazdag dezső
Nem sikerült ugye jól ez a nagy politikai váltás !!!Ki lehet nyíltan mondani,hogy most sokkal,de sokkal rosszabbul élünk,és minden ami régen jó volt azt megszüntették,és ráadásúl most szinte szemmel láthatóan a személyes,vagy pártkapcsolatok döntenek el mindent !ENNYIRE NYÍLTAN A LEGKEMÉNYEBB IDŐBEN SEM CSALTAK,ÉS LOPTAK A POLITIKUSOK/ TISZTELET A KIVÉTELEKNEK !/ De Tompika ,és a hozzá hasonlóak hogy is juthatnának olyan pozícióba ,mint amit betöltenek abszolút hozzáértés,rálátás nélkül ! DE SOK MINISZTER,ÁLLAMTITKÁR,ÉS HELYETTESEK VANNAK OLYANOK AKIK SEM EMBERILEG,DE SZAKMAILAG FŐLEG,NEM ODAVALÓK AHOL VANNAK,ÉS HALMOZZÁK A MUNKAKÖRÖKET !! Több fizetést is kapnak ! Egy seggel több széket is10x-es pénzért ! Hogyan lehet több munkakőrt is betölteni egyszerre??
vonotok
Hát ez van. Hogy engedhetjük meg, hogy ilyen mértékben közék férkőzőn a korrupció?? meddig türi még az " értelmiség " a pedagógusok, hogy ezt merik velük meg tenni???
Abzug62
@Desischado: Igen, nagyon elkeserítő! Ráadásul nem nagyon látszik kiút...
wagabund
@KERKA: 19.35..

kell egy végrehajtó, akiben megbízik a hatalom...ő lesz a kisérleti nyúl...meglátják, mekkora lesz a botrány...

az új igazgatót főleg az motiválja, hogy az életrajzába bekerül ez a beosztás is, valamint a nyugdíjnál nagyon sokat számít..
ha véletlenül sikerül a kísérlet, akkor irány a felsőbb beosztás, valahol a barátnője mellett..lesz mit mesélni nyugdíjas éveiben a tátott szájjal hallgató barátnőknek...
pár év és meglátjuk.
KERKA
@wagabund: már Rózsikát sem értettem, de ez a cunyiné még párthűbb alattvaló lesz. Meglátod, csinál ez még káoszt az oktatásban.
Amit most csinál, azt ugyan megteheti csak éppen etikátlan.
Az, hogy előbbre hozza az évnyitót, káosz lesz belőle. Még a tankönyvek sem érkeznek meg addigra!!!
Még egy példa: ha a téli és őszi szünet meghosszabbodik, a technikai dolgozóknak nincs annyi szabadságuk, hogy akkor menjenek szabira.(nem főz a konyha)vagyis kevesebbet lesznek a nyáron szabin, többnyire ősszel és télen.
Ha a gyerekek télen vannak otthon többet, akkor a lakást-házat fűteni kell, és persze enni adni nekik otthon. Ez kimondottan anyagi teher a szülőnek. De ne legyen igazam:))
kukac50
Egy Fideszhez közeli személyt raknak minden helyen vezetőnek, aki majd lenyúlja a pénzt a Fidesznek.
wagabund
@KERKA: ez teccik.. ...eddig azt hittem csak egyszerűen párthűség létezik, oszt jónapot...nincs túlzó fok..

mostmár van, mert egy új fogalmat alkottál:...cunyiné még párthűbb...

:-)
KERKA
@wagabund: a hülyénél is akad mindíg egy még hülyébb:))
Aki Én
Igazi demokrácia? Ez inkább átkost idéző, diktatórikus megoldás.
Nagyon veszélyes és káros, mikor az nagy önkényuralomban bizonyos alakok a saját szájízükre akarnak formálni dolgokat, a többségi akarattal szemben.
Ezzel az egyszerű nőszeméllyel lesznek még bajok...
szaboria1
Czunyiné nem akar lemaradni a Rózsikától.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.