A magyarok és az amerikaiak szeretik a szabadságot, és ez összeköti a két nemzetet – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Gyomorforgatóra sikerült ez a pávatánc, de G.péter mentsége legyen, hogy ez egy amerikai nagy ünnep alkalmából vette elő a fiókja mélyéből, amit 9 éve hagyott ott valamelyik elődje.

"...Magyarország mindig készen áll minden fontos kérdés megvitatására, ahogyan az barátok, szövetségesek között illik."

1) Még mindig nem ismerjük a USA-ből kitiltottak listáját!
2) Barátok, szövetségesek nem szokták a másikat minden fórumon verbálisan bokszzsáknak használni.

"...fontos cél Közép-Európa energiabiztonsága, Magyarország érdeke, hogy megoldást találjon erre, és ebben számít az Egyesült Államok támogatására."

Heee??? Paks 2??

"Az amerikai nagykövet (...) azt mondta, hogy mindkét ország elkötelezett a szabadság mellett."

Ez így nem igaz, a magyarok ne tudtak élni a szabadság lehetőségével, a magyar ember genetikailag alattvaló, "boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.