Kormánytisztviselőnek vették fel az Emmi egyik háttérintézményéhez azt a volt jogász HÖK-öst, aki azt a gólyatábort szervezte, ahol megerőszakoltak egy lányt – írja az Index.

A lap szerint annak ellenére vették fel 285 ezres fizetésért, hogy az ELTE ÁJK fegyelmi bizottsága a legsúlyosabb büntetéssel, kizárással sújtotta, mert a vizsgálat szerint elhallgatta az általa szervezett táborban elkövetett szexuális erőszakot és nem nyújtott megfelelő segítséget az áldozatnak.

Bubla Áront, aki a Fidesz-KDNP őszi kampányában is részt vett, pár hónappal később a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság alkalmazta személyi asszisztensi munkakörben, határozatlan idejű szerződéssel. Olyan szervezeteknek a fenntartói ők, mint a gyermekotthonok, javítóintézetek, vagy éppen a vakok intézete.

A lap úgy tudja, megkeresésükre az Emmi meglepődött, vizsgálatot indított, majd Balog Zoltán személyesen rúgatta ki Bubla Áront.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Ez igen! ezt így kell csinálni. Ekkora trógert, csak felfele lehet buktatni.Hogy én nem lenék a munkatársa az biztos.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Anna Mária
Helyes.
Nyilván hazudott az önéletrajzában.
vonotok
Ez igen! ezt így kell csinálni. Ekkora trógert, csak felfele lehet buktatni.Hogy én nem lenék a munkatársa az biztos.
joopapa
Azt a kutya mindenit, ez aztán a karrier! Remélem ebben a munkakörében nem hallgatja el a gyermek molesztálást és testi vagy lelki bántalmazást, mert akkor az ég legyen hozzá irgalmas! Számomra a gyilkosság után az egyik legfőbb bűn gyermekek ellen elkövetett erőszak legyen az szexuális, testi vagy lelki bántalmazás!!!
justhpeter
Balog emberminisztériuma valóban jobban teljesít. Olyan emberi ez az egész.
Tekla
Na oké , meg védi a gyerekeket a szüzességüktől, vagy mi?
Desischado
@joopapa: A szivemből szóltál! Ez meg várható volt, a kis sunyi féreg fideszes kölyök, és ezzel mindent megmondtam! A mi kutyánk kölyke!
nemjoezigy
@Anna Mária: "Nyilván hazudott az önéletrajzában."
Itt nem ez a lényeg!
Komoly átvilágításnak kell(lene) történnie ilyen beosztásoknál.
Nyilván itt is megvolt, mert kisemberek csinálják azt, de jött az utasítás valamelyik kdnp-s emberbarát megélhetési politikustól (pl: harach, rétvári, semjén, balog, stb 00-áktól) és beült a féreg a pozícióba.
De mivel kiderült, ezért jót tettek a tahók és leváltották.
Nem merném tűzbe tenni a kezem, hogy ez a féreg nem kerül még nagy pénzes helyre.
Másik
Én sem tudom név szerint felsorolni az érintett szereplőket, a beadott anyagában, meg nyilván nem szerepeltette ezt a "kis botlását".

Ha lenne 3/3 talán ott nyilvántartásban szerepelne nem csak ő, mindenki más is. :(

A pozitív lényeg, nem takargatták, magyarázkodtak miért kell ő oda, hanem kirúgták.

A másik mellékszál az, hogy sajnos a politikai karrierek mindig ezen az ifjúsági vonalon indultak. KISZ vezetők helyett, most HÖK vezetők lépnek egyre feljebb a létrán.
Már az a tény, hogy olyan emberek a HÖK vezetők, akik esetleg már rég elvégezték az egyetemet kétségessé teszi, hogy valóban a diákokat képviselik. Nem ismerik a problémáikat, hiszen nincsenek velük nap, mint nap.
Na ez is ismerős nem? A parlamenti képviselők is igen csak távol tartják magukat a képviseltjeiktől.
Anna Mária
@nemjoezigy: Igazad van, most véletlenül kiderült, ki is ez a pasas.
De bekúszik ez még valami más szaftos kis poziba.
Remélem, valaki figyeli.
papa.49
A ,,tetű emberminiszter,, felveszi a másik tetűt a gyermekvédelemhez, ennek a palinak csak a káposzták, és a karfiolok között szabadna tevékenykednie!!!
kkalman
Balog majd ezután egy pedofilt nevez ki gyermekvédelmisnek. Elvégre ő jobban ismeri a gyerekeket, mint az aki csak részese volt egy nemi erőszaknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.