Megpróbáltunk utánajárni, mi a helyzet a kormány által öt éve ígérgetett egyéni nyugdíjszámlákkal, de közben sokkal fontosabb dolgokra és.vészjósló adatokra bukkantunk Simonovits András nyugdíjszakértő segítségével. Az Orbán-kormány egyik legfőbb ígérete volt még 2010-ben a nyugdíjrendszer átalakítása, amit rövid időn belül meg is valósítottak. Igaz, nem úgy, ahogy sokan várták: 3000 milliárd forintostul államosították a magánnyugdíjrendszert. Matolcsy György, akkor még nemzetgazdasági miniszterként ekkor ígérte meg, hogy mindenkinek lesz egyéni nyugdíjszámlája. Ezt később kormányhatározatban is megerősítették,..

Forrás: atv.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Ennyit a qrmány szavahihetőségéről.A manyuppal kapcsolatban minden héten mást hazudtak.Rájuk fog dőlni ez a szar is,csak az a baj ,hogy ránk is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.