A boltok vasárnapi nyitva tartására vonatkozó jogszabály betartására szólította fel a tagoka a CBA Kereskedelmi Kft. mint a CBA franchise rendszergazdája, egyben jelezte, hogy a törvényt megszegőket kizárják a hálózatból.

A CBA Kereskedelmi Kft. szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében arra hívta fel a tagok figyelmét, hogy minden franchise tagtól elvárják a jogkövető magatartást. Mindenki érdeke, hogy a vasárnapi pihenőnap biztosításával javítani tudják a munkavállalók életminőségét és biztosítsák a családok együttlétét – fogalmaznak a közleményben.

Azokat a franchise partnereket, akik nem a jogszabálynak megfelelően járnak el, azonnali hatállyal kizárják a franchise hálózatból – írta a CBA Kereskedelmi Kft.

A CBA az elmúlt napokban az üzlethálózatot érintő, vasárnapi nyitva tartásra vonatkozó híradásokkal kapcsolatban adta ki a közleményt.

Több lap is beszámolt arról, hogy egy balatoni CBA piaccá nyilváníttatta magát az önkormányzatnál – mert a piacok nyitva lehetnek vasárnap is –, miután előcsarnokában termelői piacot nyitott, ahol azonban csak egyetlen termelő árult málnát.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hűha ! A rabló kiált tolvajt ! Mocskos egy sunyi, nyalogány szarházi egyesület az cba is !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
@köhögő bolha: részben már nevet is változtatott, mert több cba üzletet átkereszteltek "Príma" névre, remélve, hogy a vásárlók, akik bojkottálják a cba-t, megszeretik az új néven üzemelő üzleteket.
human
A CBA kizárja a CBA-t??? Mi ez a műbalhé emberek? Van akai elhiszi, hogy a CBA üzletek vezetői annyira önjárók, hogy a legfőbb CBA urak engedélye nélkül ilyen trükköket mernének csinálni? Én sem ebben sem az ufókban nem hiszek :)
almosd
@kkalman: Sok dolgozót ismerek akik összekapnának csak hogy vasárnap dolgozhassanak ,mert kell az a kis pénz ,nem kéne oda még szerződés sem.
kkalman
@almosd: ma, 18:58 A szerződés a későbbi ellenőrzések miatt kellene, hogy csak azok dolgoznak, akik vállalták a vasárnapi műszakot.
mariaberta
Hát néha a látszatra is adni kell valamit, no meg követendő példa is lehet, és akkor mit csinál a KDNP? Borul a törvény?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.