Naponta megkínozott három rabtársa egy férfit az egyik Győr-Moson-Megyei intézetben. Az oka az volt: megtudták, hogy pedofília miatt tölti büntetését – írta a Délmagyar.

A rabot heteken át bántalmazták, megalázták: papucsot kellett húzni a kezére és négykézláb mászkálni a zárkában, míg a három zárkatárs folyamatosan ütötte. Nedves törölközőt kötöttek csomóra, azzal is csépelték. Fojtogatták, ráhúzták az ágyneműt, s csak akkor engedték ki, amikor már fuldoklott.

Az orvosszakértő megállapítása szerint az áldozat sok könnyű sérülést szenvedett 25-30 éves kínzóitól. Ezek egyenként nyolc napon belül gyógyuló sebek voltak, de olyan sok volt belőlük, hogy összességében három hétre tették a gyógyulás idejét.

Az ügyészségi szóvivő elmondta: a vádlottakkal szemben aljas indokból, folytatólagosan elkövetett, súlyos testi sértés bűntette, valamint aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emeltek vádat.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
@Anna Mária: A kislány érdekeivel érzelmeivel mi van? furcsa egy ember vagy te. Én soha nem gonoszkodom,kínoznék senkit de a bosszú legyen kemény. Érezze az elkövető milyen az amikor nem tud védekezni. Csak ez a jog sosem igazságos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Örüljön, hogy nem egykézlábra kényszerítve kínozták!
dr. prédikátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bakurasz
Amíg világ a világ, a pedofilokra ez a sors vár, az erőszaktevőkkel együtt a börtönben. Ez az eset kiderült és ennyi. Ezután is kínozni fogják őket. Akkor sem fogok sírni, ha beledöglenek a kínzásba. Sőt! Én eleve úgy küldeném a zárkába, hogy a nyakába akasztott táblára írnám a tettüket. Megjegyzem a rabok sosem úgy találják ki, hogy ki mit követett el. Azt a smasszerok súgják meg!!! Jól teszik!...
Desischado
@bakurasz: De jól mondod! Komolyan, miféle ganéj az, aki egy gyerekre izgul rá?! Én is úgy küldeném a börtönbe, hogy naponta elátkozza, hogy megszületett! Tegnap a kis unokaöcsimmel beszéltem, - a középsővel - és arra gondoltam, hogyha bárki is egy újjal hozzá merne érni, megölném szemrebbenés nélkül! De az ilyeneknek soha ne legyen nyugtuk, még a másvilágon sem! ebben látom, végre egységesen, mindannyian egyetértünk. Halál rájuk!!!
Ja, és még annyit, hogy dögöljenek csak bele a kínzásba, de csak nagyon sokára!
mariaberta
Hogy ezt a pedofilt sajnálom-e vagy sem, az ebben az esetben nem érdekes. De hol vannak a felügyelők, akik engedik, hogy a rabok egymást kényük kedvükre kínozzák? Vagy egyáltalán, miért is vannak, ha vannak?
Ezen az alapon ugyanis teljesen mindegy kit miért ítélnek el, ha rabtársak úgy döntenek, halálra verhetik rabtársukat.
És ehhez mit szól Pintér elvtárs? Így gondolta a két hetes rendcsinálást?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok