Egerben egy szabadnapos rendőr lépett fel egy 73 éves bácsi ellen még júniusban. A férfi éppen a szomszédaival hadakozott, amikor a férfi megpróbált rendet tenni – írja a hvg.hu.

Egy szemtanú szerint a férfit a földre nyomta, kezeit kicsavarta, és ütötte-verte, ahol érte, öklözte az arcát. A nyomozati anyagban szerepel, hogy az idős bácsi a botjával előbb a rendőr felé csapott és gázspray-t is elővett, arról azonban nem esik szó, hogy milyen sérüléseket szenvedett.

Pedig a 73 éves férfi a rendőri intézkedés következtében koponya-, mellkas-, könyök- és alkarzúzódásokat szenvedett a kórházi zárójelentés szerint.

A 73 éves férfi ellen hivatalos személy elleni, felfegyverkezve elkövetett erőszak miatt indult eljárás, valamint a haragosán ejtett hámsérülés miatt könnyű testi sértés is volt a vád.

A hvg.hu azt írja, családja szerint az idős férfit annyira megviselték a történtek, hogy a családjával sem beszélt már szinte az utolsó hetekben, csak az ügy papírjaival foglalkozott, miután a kórházból nyomkövetővel a lábán hazaengedték.

Június 25-én este vetett véget az életének.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equilibrium
Érdekes, a bácsinak jutott nyomkövető?
Emlékezetem szerint valamiféle maffiózó vezérnek nem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Freewolf: Mondjuk ha ennyire ügyes jó rendőr miért nem osszák be a nyockerbe, egy kis esti szolgálatra, ott produkálhatná magát, bár szerintem levernék mint vak a poharat, és még jól meg is taposnák!!!
Freewolf
@papa.49: Van egy fegyvere és két tele tár! A rendrakás innen fogva csak akarat kérdése!
papa.49
@Freewolf: Megint mellébeszélsz kutya, nem a fegyverről volt szó faxikám hanem menjen a pacák ki Leonardo utcába, vagy a Tömő utcába, vagy a Rákóczi térre, esetleg a Bérkocsis utcába, oszt. ott PRODUKÁLJA MAGÁT, akik ott óberkodnak azoknak is van stukkerjuk, lehet ideje se lenne elővennie a pisztolyát))))))))))
human
Egy rendőrnek tudnia kell 150 kilós embereket is a földre vinni úgy, hogy csak horzsolások keletkeznek rajta. Nincs magyarázat rá, hogy egy 73 éves embert miért kellet szétverni egy szabályos intézkedéshez. Kizárt hogy kungfu mester lett volna akivel nem bírt el egy képzett rendőr. Szerintem most utólag próbálják elsimogatni az ügyet. Emlékeztek még a halálra vert (állítólagos) fűrész tolvaj esetére? Ott még fel is jelentették az áldozatot a rendőrök.
" a két rendőr felettesei feljelentették a halott Bara Józsefet a Bács-Kiskun Megyei Nyomozó Ügyészségen"
propeller.hu/itthon/2672431-feljelentettek-rendorok-agyonvert-ferfit
Freewolf
@papa.49: A harmadik átlőtt fejű szamurájkardos bűnöző naplopó után eltakarodna mind az utcáról! Együtt falkában van csak nagy pofájuk. Jól móresre kéne tanítani a deviáns bűnbandát!
papa.49
@Freewolf: Megint mellébeszélsz, a rendőr nem játszhat az utcán ,,helyszinelőket,, ha te ezt hiszed már nincs is miről beszélni!!! A rendőrt kötik a hülye szabályok, a kilőtt golyó után jönnek az ,,iskolázott okosok,, akik megállapítják hogy a csőben tényleg van luk, úgyhogy hiába trüszkölsz nincs igazad azt az embert két fogással le kellett volna szerelni a rendőrnek nem Van Damot játszania!!!A nyockerről meg csak annyit, lehet hogy soha se jártál arra még, mert fingod nincs ami ott van!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.