Egerben egy szabadnapos rendőr lépett fel egy 73 éves bácsi ellen még júniusban. A férfi éppen a szomszédaival hadakozott, amikor a férfi megpróbált rendet tenni – írja a hvg.hu.

Egy szemtanú szerint a férfit a földre nyomta, kezeit kicsavarta, és ütötte-verte, ahol érte, öklözte az arcát. A nyomozati anyagban szerepel, hogy az idős bácsi a botjával előbb a rendőr felé csapott és gázspray-t is elővett, arról azonban nem esik szó, hogy milyen sérüléseket szenvedett.

Pedig a 73 éves férfi a rendőri intézkedés következtében koponya-, mellkas-, könyök- és alkarzúzódásokat szenvedett a kórházi zárójelentés szerint.

A 73 éves férfi ellen hivatalos személy elleni, felfegyverkezve elkövetett erőszak miatt indult eljárás, valamint a haragosán ejtett hámsérülés miatt könnyű testi sértés is volt a vád.

A hvg.hu azt írja, családja szerint az idős férfit annyira megviselték a történtek, hogy a családjával sem beszélt már szinte az utolsó hetekben, csak az ügy papírjaival foglalkozott, miután a kórházból nyomkövetővel a lábán hazaengedték.

Június 25-én este vetett véget az életének.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equilibrium
Érdekes, a bácsinak jutott nyomkövető?
Emlékezetem szerint valamiféle maffiózó vezérnek nem...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equilibrium
Érdekes, a bácsinak jutott nyomkövető?
Emlékezetem szerint valamiféle maffiózó vezérnek nem...
dr lópicigáspár
Szabadnapos rendőr... szógálatba helyezte magát? Mert öreg emberrel szemben kellett intézkedni? A "szegedi éjszakában" is szolgálatba helyezte volna magát? Amikor kigyúrt kopaszok ütötték a védtelen lányt, kómás állapotúra verték a fiút...
Freewolf
Vénségére nem volt annyi esze, hogy nem erőszakoskodik rendőrrel? Hát akkor így járt!
Freewolf
@szaboria1: Realista! Miféle ember támad meg egy rendőrt 73 évesen? És mikor felszólítják, még hőbörög!
pbalage
@Freewolf: gondolod bevándorló lehetett az illető?
Levendula
@Freewolf: Először is: visszavonom a "teszik"-et, véletlen volt, válaszolni akartam a hozzászólásodra. Másodszor: a fazon nem rendőrruhában volt. Egy 73 éves emberben EGYENRUHÁHOZ kötődik a rendőr, katona, vasutas, stb.
Mivel a fazon szolgálaton kívül volt, civil ruhában, nem várható el a 73 éves bácsitól, hogy elhiggye, hogy rendőrrel áll szemben.
nyanya001
A rendőr élettársának mi a k.anyja köze volt hozzá, milyen jogon vette el
a telefont ?
Ez nem rendőr, ez egy állat !
Levendula
Na, még egyszer nekifutunk:
@Freewolf: Először is: visszavonom a "TETSZIK"-et, véletlen volt, válaszolni akartam a hozzászólásodra.
Másodszor: az intézkedő fazon nem rendőrruhában volt. Egy 73 éves emberben EGYENRUHÁHOZ kötődik a rendőr, katona, vasutas, stb.
Mivel a fazon szolgálaton kívül volt, civil ruhában, nem várható el a 73 éves bácsitól, hogy elhiggye, hogy rendőrrel áll szemben.
X-ray
Talán annak az "apukának" a rokona a verekedő rendőr, akinek a gyereke szórakozott a labdával az öreg bácsi ablaka alatt???
wagabund
@nyanya001: csak szépeket mondj ezekről a kedves emberekről, mert rádtörik az ajtót..
nézz ki a kukucskálón, lehet hogy ott álnak az ajtórobbantóval...
...ezek olyan kedvesek..szolgálnak, és védenek.

igazam van, vagy igazam?

naugye.
nyanya001
@wagabund: Egyfolytában az ablakon lógok ! -:)
Engem is össze lehet verni !
zoró
@justhpeter: Olyan ügyész aki már 10-éve vak+ a látását is elvesztette...Ez van !!!
papa.49
@justhpeter: Hát a ,,szabadnapos rendőr saját maga, ki más, orbánisztánban most ez a divat))))))))
Freewolf
A rendőr civilben is rendőr! Amikor szolgálatba helyezi magát, onnan fogva joga van intézkedni! Húsz évesen sem verekszünk a szomszéddal, nem hogy 73 évesen! Aki pedig rendőrre támad, az számoljon vele, hogy kényszerintézkedést alkalmaznak vele szemben! Egy ilyen embert sajnálni, aki nem tartja be a törvényeket és a társadalmi normákat, lelki egysejtűségre vall! Még mindig azt mondom, aki rendőrre támad, törjék el a kezét! És a végén még lelki defektet is kapott, mert rájött, hogy nem támadhat rendőrre! Aki ilyen, az így jár! A leghalványabb sajnálatomat sem tudja kivívni egy erőszakoskodó, öntörvényű alak!
papa.49
Azért a rendőr se verheti hülyére azt aki ,,rátámad,, fékezze meg, de itt nem erről volt szó az idős ember fotóit látva jól helyben hagyta őt a ,,szabadnapos rendőr,,!!!
De még ennél is undorítóbb hogy a szolgálati elöljárója leszarta az egészet míg az öreg fel nem kötötte magát, vajon miért is, mert elakarták tussolni az egészet!!!
mate03
@Freewolf:! 2006-ban miért nem ezt vallottad? Vagy akkor először,nem a rendőrökre támadtak ? Okos tojás!?,
nyanya001
@mate03: Egyik szavával agyonüti a másikat !
justhpeter
@Freewolf: Az odáig rendben van, hogy aki rendőrre támad annak le kell törni a kezét. Én is ezt vallom. Meg azt, hogy amennyiben a rendőr a szükségesnél több erőszakot alkalmaz, akkor annak is felelnie kell.
És még valami, aki 73 éves emberkére kórházban nyomkövetőt rakat, hát az sem semmi, neki sincs sok értelme észért sorba állnia, nála a befogadóállomással van baj. Egyébként első órai anyag a rendőriskolán, hogy a rendőr nem mindenható.
okina48
@papa.49: Mindig is ez volt a divat.Rendőr barátunk ezért nem szívesen járt szórakozni,mert kötelező volt szolgálatba helyezni magát,ha valami ramazuri támadt!Nem mai találmány!
okina48
@papa.49: Miután senki nem ismeri a részleteket,így nem lehet ítélkezni.Senki ne mondja már nekem,hogy egy rendőr csak úgy unalomból agyba-főbe ver valakit! Ja...!Meg pápánál merő véletlenségből volt egy gázspray is!
okina48
@justhpeter: Nem értem,hogy miért tart mindenki egy 73 éves embert aggastyánnak!?
Hari
Ez aztán a hőstett. A nálunk alacsonyabb intelligencia szinten( pl.a Lajtától nyugatra) vegetáló országokban ilyenkor minimum, hogy lemond az érintett felettese, vagy akár a minisztere. Lemondtak ? De mint tudjuk azok fényévekre kullognak mögöttünk demokrácia tanban. Pintér mint radírgumi a fűben hallgat. Nem ismer olyan minimum fogalmat, pl., hogy bocsánat kérés. Nem akarok kegyeletsértő lenni, de óhatatlanul felmerül az emberben, nehogy a bácsit ítéljék el. Manapság már ez sem lenne meglepő.
Freewolf
@Hari: Szóval le kell mondania annak a rendőrnek és felettesének, aki egy agresszív alakot megfékez! Igazán szép, liberális felfogás!
papa.49
@Freewolf: Mondjuk ha ennyire ügyes jó rendőr miért nem osszák be a nyockerbe, egy kis esti szolgálatra, ott produkálhatná magát, bár szerintem levernék mint vak a poharat, és még jól meg is taposnák!!!
Freewolf
@papa.49: Van egy fegyvere és két tele tár! A rendrakás innen fogva csak akarat kérdése!
papa.49
@Freewolf: Megint mellébeszélsz kutya, nem a fegyverről volt szó faxikám hanem menjen a pacák ki Leonardo utcába, vagy a Tömő utcába, vagy a Rákóczi térre, esetleg a Bérkocsis utcába, oszt. ott PRODUKÁLJA MAGÁT, akik ott óberkodnak azoknak is van stukkerjuk, lehet ideje se lenne elővennie a pisztolyát))))))))))
human
Egy rendőrnek tudnia kell 150 kilós embereket is a földre vinni úgy, hogy csak horzsolások keletkeznek rajta. Nincs magyarázat rá, hogy egy 73 éves embert miért kellet szétverni egy szabályos intézkedéshez. Kizárt hogy kungfu mester lett volna akivel nem bírt el egy képzett rendőr. Szerintem most utólag próbálják elsimogatni az ügyet. Emlékeztek még a halálra vert (állítólagos) fűrész tolvaj esetére? Ott még fel is jelentették az áldozatot a rendőrök.
" a két rendőr felettesei feljelentették a halott Bara Józsefet a Bács-Kiskun Megyei Nyomozó Ügyészségen"
propeller.hu/itthon/2672431-feljelentettek-rendorok-agyonvert-ferfit
Freewolf
@papa.49: A harmadik átlőtt fejű szamurájkardos bűnöző naplopó után eltakarodna mind az utcáról! Együtt falkában van csak nagy pofájuk. Jól móresre kéne tanítani a deviáns bűnbandát!
papa.49
@Freewolf: Megint mellébeszélsz, a rendőr nem játszhat az utcán ,,helyszinelőket,, ha te ezt hiszed már nincs is miről beszélni!!! A rendőrt kötik a hülye szabályok, a kilőtt golyó után jönnek az ,,iskolázott okosok,, akik megállapítják hogy a csőben tényleg van luk, úgyhogy hiába trüszkölsz nincs igazad azt az embert két fogással le kellett volna szerelni a rendőrnek nem Van Damot játszania!!!A nyockerről meg csak annyit, lehet hogy soha se jártál arra még, mert fingod nincs ami ott van!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.