A Lázár János vezette Miniszterelnökség elzárkózik attól, hogy kiadja a közpénzek elköltéséről szóló dokumentumokat. Nem fogadható el, hogy ezeket a kéréseket kényelmi szempontok alapján elutasítja. Ezeket a megállapításokat az adatvédelmi hatóság írta le, éppen azokban a napokban, amikor a kormány fizetőssé tette a közadatigénylést.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És Lázér még mindig nem tett eleget a bírósági ítéletnek, miszerint el kell számolnia, hogy kire és mire költötte az adófizetők pénzét mikor luxusszállodában szállt meg valakivel.
Hellcat
@human: Pontosan...nagyon sok lehet a mutyi ha mindent titkolnak!
Toby
" A törvények nem vonatkoznak ránk !" Ja és a bírósági végzések sem ! Semmi nem vonatkozik ránk, ami szopás-gyanús ránk nézve !
justhpeter
Szerintem meg a helyzet jó és fokozatosan javul. Lézer Jani a sok sületlen baromságával sokkal jobban és többel járul hozzá Orbán bukásához, mint a teljes ellenzék. Én drukkolok neki, hogy ebben minél sikeresebb legyen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.