Már egy ideje hallani a Tarlós-Lázár vitáról, ám Budapest főpolgármestere most különösen keményen szólt be a Miniszterelnökség vezetőjének egy a Hetek című lapnak adott interjújában.

Íme a 6 legerősebb idézet Tarlóstól az atv.hu szemléje alapján:

1. Lázár János deklaráltan a vidéket képviseli, míg én ősbudapesti vagyok. Nem szerencsés ez a legalább 60 éves Budapest–vidék ellentét. Ha az érzelmeket nézem, fene tudja, kinek van igaza. Ha a pénzügyi matematikát, akkor biztos Budapestnek

2. Tizenhat évig olyan városrészt vezettem, amely négyszer akkora volt, mint Hódmezővásárhely, ahol Lázár János polgármesterkedett. Óbudát 16 év után gyakorlatilag adósságmentesen adtam át, miközben Lázár városa meglehetősen eladósodott volt.

3. Hódmezővásárhely tömegközlekedését egy tucat busszal meg lehetett oldani, a BKV működési modelljének megértése azért ennél komplexebb ismeretanyagot feltételez.

4. Budapest érdekeit én védeni akarom, még vele szembeni vitáimban is. Nem olyan helyen nevelkedtem, ahol a vitás ügyekben a nagymama szoknyájához futottunk. Elhiszem, hogy Lázár János jó ketrecharcos, de talán én se vagyok utolsó ilyennek.

5. A politikai közösségünknek ez tulajdonképpen nem jó, de ha Lázár Jánosnak erre szüksége van, én meg tudom magam védeni. Nagyjából tizenötször annyi ember választott meg, mint őt országgyűlési képviselőnek.

6. Csak megjegyezném, nem nekem van szükségem arra, hogy építkezzek 2018 utánra. Nem akarok az ilyen párbajokkal a miniszterelnök úrnak is nehézséget okozni, de ha engem gyerekkoromban kihívtak verekedni, akkor kiálltam. Tizenhét éves koromig szinte minden nap verekedtem, soha nem hagytam magam. Ilyen helyen nőttem fel.

A teljes interjú a Hetek pénteki számában olvasható.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A még kitartó fideszes hívek küzöl is sokan utálják lézerjanit...kár hogy közben ő egyre több hatalmat kap...a szakértelem a tetőfokára hág ismét a fideszben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@puki: Te is jól beszéltél! Ez pontosan így van!
Bercifiu
@puki: Jó a meglátás, mert azokból még lehet EMBER.
eszegfu
@Bercifiu: tegnap 15:59 Nagyon jóóóóóóóóó!
Toby
Ugyan már...csináltak egy kis ingyencirkuszt - amely veszélytelen minkettőre ! - hogy ne a kerítéssel és a Varga féle hazugságáradattal legyenek elfoglalva a "magyar emberek" és persze ne is az értékelhetetlen és nem érezhető "működő reformokkal" !
Csak ennyi történt !
Amúgy dögöljön meg mind a kettő ja és a Kedves Nővérek a Szép Míves Magyar Beszédért rend nevelt engem !
Lepényleső
...Aztán összeölelkeztek,s boldogan élnek, - a nyakunkon.
nezelodo
Elszórakoztatják a nagyérdeműt, kiváncsi vagyok mikor jön el a hatalmi szenilitás azon foka, hogy az én apukám az erősebb? Közben meg egymás hátát lapogatják, és röhögnek rajtunk, hogy nem ők az elmebetegek, hanem akik hatalmat adtak nekik. El kellene gondolkodni ezen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.