Egy újabb hihetetlen hír, amely tovább árnyékolja az Orbán-kormány gúnyhatáron túli nemzettestvéreinkkel kapcsolatos politikáját. Dilettantizmus, nemtörődömség vagy valamilyen egészen más okból, de 2012-óta egy olyan Lövétén bejegyzett egyesületet támogat a magyar állam, amely csak nevében emlékeztet arra a Zöld Erdély Egyesületre, amely fontos szerepet játszott például Verespatak védelmében. Nem az évtizedes környezet- és természetvédelmi tevékenységéért közismert kolozsvári székhelyű Zöld Erdély Egyesület, hanem egy hasonló elnevezésű, eddig ismeretlen, lövétei szervezet kap jelentős támogatást a magyar kormánytól - írta közleményében Kovács Zoltán Csongor, a Zöld Erdély Egyesület vezetője.

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És ez csak egy a kamuszervezetek közül. A volt államfők évente összesen 73 milliót adományozhatnak. Schmitt Pál például többek közt támogatta a Vendégvárás Művészete Egyesületet. Vajon ezek mivel foglalkozhatnak?
hvg.hu/itthon/20150128_Erre_koltottek_a_volt_allamfok_a_73_milli

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.