Kiderült, ki kezeli Orbán Viktor Facebook-oldalát. Az illető nem más, mint a 32 éves Kobza Miklós, aki politikai karrierjét az SZDSZ ifjúsági szervezetében kezdte, majd együtt dolgozott az egykori LMP-s Vágó Gáborral – tudta meg a VS.hu.

Nem titok, hogy sok más politikushoz hasonlóan a miniszterelnök sem maga kezeli Facebook-fiókját, hanem kommunikációs szakemberek. Egy 2013-as miniszterelnökségi beszámolóból kiderül, az alábbi a feladata az adminisztrátornak:

 adatokat oszt meg, és tartalmat tölt fel, továbbá összegző statisztikákat készít a közzétett információk közösségi terjedéséről és hatásairól.

 A VS.hu kérdésére Havasi Bertalan, a kormányfő sajtósa azt felelte: Kobza 2010 augusztusa óta kezeli a miniszterelnök Facebook-oldalát, havi 310 ezer forintért.

Kobzát hiába kereste a VS, nem akart nekik nyilatkozni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@Csizmás Kond: Van előnye is a Facebook-nak!:))))
A Facebook segít a kapcsolattartásban, és segít lefeküdni azokkal, akikkel a középiskolában nem jött össze.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Hányan foglalkoznak Orbán facebook fényezésével?
Mert Habony volt feleségére, Kaminski Fannira is hasonló feladatok hárulnak.
Desischado
@F_Viktor: És micsoda pénzekért! Ha nekem ennyim lenne havonta, sikongatnék örömömben! Ebből is látszik, hogy mennyi herére van pénzünk! Hogy szakadna rájuk az ég!
F_Viktor
@Desischado: Orbánnak ennyit ér meg, hogy a Facebookon fényezzék.
Mivel a cikkben az szerepel, hogy "2013-as miniszterelnökségi beszámolóból derült ki" a honorárium, úgy feltételezhetjük, hogy Orbánnak közpénzből semmi sem drága.
Desischado
@F_Viktor: Kedves barátom, gondolom, ezen nem csodálkozol. Ennek a féregnek semmi sem drága, ha a saját boldogulásáról van szó, és amíg közpénzből lophat!
bakegya
@zöldszem: EZ A LEFEKVŐS PÁRHUZAM NAGYON CUKI-!!!-a sok marha között elfér a teknős a facen,nálam viszont sehol sem jön be se ő se ez a síkosító oldal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.