Szűk két hét múlva dönthet a kormány arról, hogy a Ludwig Múzeum – Új Nemzeti Galéria épületére kiírt pályázat két nyertes terve közül melyik épüljön fel a Városligetben. A norvég piramis és a japán pagoda mellett azonban már két komoly építész is bedobott két komolyan vehető alternatív helyszínt. Szavazzon, Önnek melyik terv tetszik a legjobban!

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Már ez is nemzeti? Hol is tart kis NEMZETI hazánk?
Minden NEMZETI lett, mert van NEMZETI Közszolgálati Egyetem; Emlékhely és Kegyeleti Bizottság; Közműszolgáltató; Választási Iroda; Fejlesztési Ügynökség; Adó és Vámhivatal; Erőforrás Minisztérium; Filmiroda; Dohánybolt; Közlekedési Hatóság; Pedagógus Kar; Alaptanterv; Alaptörvény és még az Isten (vagy talán csak Orbán és bandája tudja) mennyi NEMZETI baromság... Mi már NEMZETI SZOCIALIZMUSBAN élünk... Most már van újra SZÖGESDRÓT (pengedrót) kerítésünk, és egy Vezérünk aki "FOLYTATJUK" felkiáltással kezdett az újabb négy éves ILLEGITIM uralkodásához... Félelmetes ez a hasonlóság az 1933 utáni Németországhoz. Visszatér a legsötétebb múlt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.