Kína hamarosan Amerika fejére nő, és 15 éve múlva ott lesz a világon a legtöbb középosztálybeli. India lesz a leggyorsabban növekvő gazdaság, Európának vége. És ha pár dolog rosszul alakul, néhány évtizeden belül a civilizációnak is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Húsz év múlva nem igatán fog érdekelni!
Huszonöt éve szajkózzák még 100 napot kérünk ,még a következő 4 év lesz nehéz.
közben a nyakunkra bőrünkre játszanak kormányaink generációkon átívelő kölcsönszerződésekkel sport álmokkal,miközben a felzárkóztatásról itt a munkabérekre gondolok,egy csipetnyit sem hallani,de úgy repkednek a milliárdok jobbra balra, mint erjedő must közelében a muslicák!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@kamazuka: ma, 20:20 Kiegészíteném, hogy a szocializmusban is folyamatos sláger volt, hogy csak ezt az öt éves tervet kell kibírni, a következő jobb lesz. Úgyhogy, mióta hátul hordom a seggemet, mindig csak a "majd jobb lesz" slágert hallom.
Horovitz Ernő
Tképpen most is mind gazdagok vagyunk, csak párezer uzsorás bankárt kell hatástalanítani ennek érzékeléséhez :)
Feraj49
Na ezért kell az egyház az iskolákban,hogy elmondják a gyerekeknek és ennek tudatában nevelkedjenek, Most rossz a földi élet,de majd a túlvilágon jobb lesz és a gazdagok a pokolra kerülnek,majd szolgálóitok lesznek. Én inkább itt és most szeretnék ÉLNI. De nem hagynak,állandó a fenyegetőzés a hatóságok részéről.
JAJMÁR
Picit zavar, hogy Magyarországot nem találtam meg egyik grafikonon sem. Remélem azért még leszünk.
Horovitz Ernő
@Feraj49: nem szeretnék csalódást okozni, de úgy a menyország, mint a pokol is itt van ebben az életünkben - rajtunk múlik melyiket választjuk erre a rövid időre, amit a Földön töltünk
A következő életben már teljesen mindegy, mert olyan hosszú, hogy mindenre lesz időnk :)
kamazuka
@kkalman: Bátya!Hamarosan sokkal jobb lesz.Megihletett Egely György tértechnológiás elmélkedése!Otthoniaknál nem alkotok jelenleg sikert.Azt mondták rendben,hogy a jövőt építed,de ne itthon.Szomszédaim is fúrcsán néznek rám.Mégis úgy fest a vezetékes ménkűmek meg vannak számlálva a percei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.