Nem épít kerítést a honvédség a szerb-magyar határt átszelő vonatsínekre – közölte a Belügyminisztérium.

A Magyar Honvédség vasúti sínpárra – értelemszerűen – nem épít műszaki zárat. A határ zárásának biztosítása ezeken a szakaszokon a rendészeti szervek feladata lesz

 - válaszolta a Belügyminisztérium szombaton az Indexnek.

Megoldotta a nagy kerítéskérdést a Belügyminisztérium

A portál arra volt kíváncsi, milyen megoldással zárják majd le a szerb határt a migránsok elől azon a két helyen, ahol átmegy a vonat.

Az IHO hívta fel rá a figyelmet pénteken, hogy Kelebiánál és Röszkénél is kell, hogy rés maradjon a drótkerítésen a vonatok miatt.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
Ki teszik a Kövér Laca életnagyságú képét. Mikor meglátják a menekültek, hanyatt, homlok húznak vissza, mondván inkább a IÁ, mint ezek a mélymagyarok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@karma1: Tudod, en arra gondolok, hogy amennyi lovet kap horcsog-andyvajna, meg azt a lehetoseget, hogy nincs bekotve a NAV-hoz , abbol o egy arva petakot se fizet be az adohivatalba, hanem minden penz megy a csokosok szamlaszamaira.
Szoval: tanuld ki a szakmat, baratkozz a vezirrel, az adohivatalt felejtsd el, es akkor talan nem leszel eselytelen... De akkor adjal el otthonrol minden tukrot, mert nem szeretnek a helyedben lenni reggelente...:o))))
karma1
@Rózsika Hatházi: Draga Rozsikam a 23.18-as hsz-t Neked irtam, de itt meg kora reggel van, hihi...:o))
Rózsika Hatházi
@karma1: Megnyugtatlak, nem kell kidobálnom a tükröket. Nem fogok nyalni a csutinak, mert már 25 évvel ezelőtt is utáltam. Ez az érzés egyre inkább fokozódik a zsigereimben. :)))
karma1
@Rózsika Hatházi: Ebben egeszen biztos voltam, Kedvesem, en is hasonlokepp erzek...:o)) (A tukorbe en is bele tudok nezni nyugodt lelekkel...:o)))
vukkocska
Na, a kerítés egyre rövidebb, alacsonyabb, csak a milliárdok maradnak. Ilyen gyorsan nem növekedhet a drótkerítés ára.
nezelodo
Hát akkor most mi lesz, rés lesz a biztonságunkon őrködő pajzson? Akkor hogyan aludjanak nyugodtan a fogyó tanyák idősödő lakói? Igaz azt pletykálják arrafelé, hogy inkább a frissen szerzett passzusokkal érkezők miatt engedik szabadon a kuvaszt a láncról, azok akik még nem menekült el a tanyájukról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.