Nem épít kerítést a honvédség a szerb-magyar határt átszelő vonatsínekre – közölte a Belügyminisztérium.

A Magyar Honvédség vasúti sínpárra – értelemszerűen – nem épít műszaki zárat. A határ zárásának biztosítása ezeken a szakaszokon a rendészeti szervek feladata lesz

 - válaszolta a Belügyminisztérium szombaton az Indexnek.

Megoldotta a nagy kerítéskérdést a Belügyminisztérium

A portál arra volt kíváncsi, milyen megoldással zárják majd le a szerb határt a migránsok elől azon a két helyen, ahol átmegy a vonat.

Az IHO hívta fel rá a figyelmet pénteken, hogy Kelebiánál és Röszkénél is kell, hogy rés maradjon a drótkerítésen a vonatok miatt.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
Ki teszik a Kövér Laca életnagyságú képét. Mikor meglátják a menekültek, hanyatt, homlok húznak vissza, mondván inkább a IÁ, mint ezek a mélymagyarok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Pintér fütyi újra megcsillantotta brilliáns elméjét!
volvós
Azon a pár méteren fog farkasszemet nézni
2-3 magyar huszár a szuronyos puskával
ezer menekülttel szemben...
Sanyibá!!! Rózsa Sándor már nem létezik...
Rózsika Hatházi
Ki teszik a Kövér Laca életnagyságú képét. Mikor meglátják a menekültek, hanyatt, homlok húznak vissza, mondván inkább a IÁ, mint ezek a mélymagyarok.
papa.49
@Rózsika Hatházi: EZ JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ)))))))))))))
justhpeter
@Rózsika Hatházi: Ez legalább annyi milliárdos ötlet, mint a kerítésépítés.
Cicamama55
Majd ha a vadak is megtanulják, hogy a síneken szabadon közlekedhetnek, lesz "Nyergelj fordulj" tranzit vonal? Akkor viszont Lázár János fényképével lehet majd riogatni ezeknél a réseknél. "Rés a pajzson":)
dr. prédikátor
Aztakurva!!! Micsoda ötlet!!!vajon ki találta ki???
eszegfu
Valóban jó döntés, hogy nem épitenek keritést a vasutvonalra! Mert egyébként mi, azaz a kormány még oda is tudna épiteni, csak éppen nem akar. Igazán vagány döntés!
mate03
@eszegfu: Magán a kérdésen is, de a válaszon?Már hangosan sikítottam!
eszegfu
@mate03: Igazad van! Ez nem is lehetett volna kérdés! Minden józan észt nélkülöz!
ezusthaju
Ez is olyan magyaros megoldás. Nesze semmi fogd meg jól. Augusztus 31-én pedig kivonul a kórmány és átadják a nagy művet. Vagy azt ami addig marad belőle.
lópicigáspár
Szerintem oda is kel kerítés! Csinálni rá kaput lelakatolni, aztán ha jön a vonat, majd a bakter kinyitja!
papa.49
@lópicigáspár: Nálad a pont)))))))))))
Vizual
"Rés a pajzson" És ezen is jól szórakozunk,. Mekkora probléma lett. DE tesznek majd őrbódét oda, vagy pár milliárdból magasfigyelőt. ( MAFI) De tuti, hogy zseniálisan oldják meg.
Rózsika Hatházi
@justhpeter: 21:37 Szabadalmaztassam? És, melyik országban? Hej, ha gázszerelő lehetnék... :))))
karma1
@Rózsika Hatházi: Meg nem keso... Iratkozz be egy gazszerelo tanfolyamra, vegezd el, de sajna, Te mar nem tudsz majd annyit lopni, mint lorincbarat, hiszen o vitte el mar a jo zsiros "bo'tokat"...Fene aki megeszi...
KERKA
Akkor kell 2 őrtorony, minimum 8 ember, akik ellátják a szolgálatot. Ők lesznek a határvédő bakterok.:)
karma1
@volvós: Nem tudom, hogy hogyan talaltal ra erre a weboldalra, de felelmetesen igaza van! A vilagon semmi sem tortenik veletlenul, es a vonzas torvenye is mukodik! Koszi a linket, rendkivul erdekes volt!
volvós
@karma1: 13:21

Tudd, az igazság mindig kiderül...hol elöbb, hol késöbb !
Rózsika Hatházi
@karma1: 13:00 Gondolod, hogy nekem sem hagytak pár milliárdot? Pedig, én nem felejteném el bevallani az utolsó piculáig. :)))
36
@volvós: Nagyon jó írás, a vonzás törvényéről. A Himnusz szövegén, már én is sokat gondolkodtam. Engem, személy szerint, mindíg lehangol. Kesereg és valóban olyan hontalan. A sikeres nemzetek himnuszai, lendületesek, pozitívak, erősek.
Rózsika Hatházi
@36: Mert miről is szól a magyar himnusz?
Isten áldd meg a magyart
Jókedv el, bőség el.
36
@Rózsika Hatházi: Az áldás, rendben van. A hétköznapokban viszont, nincs jó kedv. A bőség pedig csak keveseknek adatik meg. Inkább az Istenre és az egymásra kenősdi megy, az összefogás helyett. A legroszabb, hogy nincs kiegyezés. Inkább az ideák hajtogatása mögött a mutyi. Helyesebben, mindíg megy/ment a mutyi.
Rózsika Hatházi
@36: Az én meglátásom szerint, ebben az országban, már a büdös életben nem lesz ki(meg)egyezés. Ezt a vityának nagyon sikerült elintézni. Nagyon hosszú lenne az én szemszögemből elmagyarázni. Elég csak beleolvasni egy-két hozzászólásba, amikor a jobb, meg a baloldal egymásnak feszül. Azért, a himnusz második sorát tartsuk szem előtt! A jókedv ne hagyjon el bennünket, mert csak így lehet elviselni, túlélni.
36
@Rózsika Hatházi: A saját tanári hívatásomból kiindulva, a kiegyezés(kormány-civilek=családok/polgárság) egyik kiválló példája számomra az angol oktatás, egy területe, vagy inkább jelképe. Néhány napja a magyar embereket, igen heves reakcióra sarkallta a tanárok ruházatának kérdése. Pedig semmi konkrétumról szó sem esett. Mit szólnának ehhez? Igaz, nagy hagyománnyal a háttérben de Nagy-Britanniában, a gyerekek iskolai ruházatát, nagyon is egységesen valósítják meg. Indoklás:Brit kormány oldal:. A gyerekek iskolai egyenruhája, az etnikai, vallási diszkrimináció és a szexuális irányultság és fogyatékkal élők, esetleges megkülömböztetésének az elkerülését szolgálja.
Fegyelem:Az iskola igazgatója fegyelmi intézkedést eszközölhet az egyenruhát nem viselő gyermekkel szemben. Nehéz anyagi helyzet esetén, a helyi tanácsosi testület, anyagi segítséget nyújt az egyenruha beszerzéséhez. A tanuló lányok, szoknyát, vagy nadrágot viselhetnek. Ha a szülő, bármely ruházatot diszkriminatívnak tartja, az osztályfőnökkel konzultálva, kiválasztják a lánynak megfelelő ruhadarabot. Etc. Frissítve, 2015 július 14.
Bizony, a demokráciában még büszkék is ezekre a dolgokra. Persze, magyarországon, sok civakodó ember van. Politikus és civil egymás ellen. Sajnos.
justhpeter
@Rózsika Hatházi: Lenne itt bőség is, csak hát a rám és a többiekre jutó bőséget valakik rendszeresen ellopják.
wagabund
elég egy napernyő, és egy szék, aztán lehet szedni a baksist...a legjobban ott lehet majd keresni az országban...

-ne tessék tolakodni, mindenki átjut!
-kérem álljanak félre, vonat jön...
-ott hátul is készítsék a kis címleteket, nem tudok már visszaadni..
-nincs tíz euród efendi? bagóért mehetsz a művelt európába, és még ennyid sincs?
-aki átjutott, az induljon el jobbra az erdőbe, ott a büfékocsi...
-na, ide a pénzt...ne szarakodj.. tííííz ejro..igen...csak tíííz..
Rózsika Hatházi
Nekem, azért a sorompó is bejönne, de mindig az " Indul a bakterház" jut az eszembe róla. Az, hogy az a gyiggyant bakter, mindig a vonat után engedte le a sorompót és aztán elfelejtette felhúzni. A könyvön betegre nevetem magam, még ma is. :))))
Fradigege
Reméljük nem jut senki tudomására. Nem fedezik fel a közelkeletiek.
karma1
@Rózsika Hatházi: Hihi, talan eppen ez lenne a legnagyobb baj...:o)) Te biztosan nem akarnad olyan szepen visszaosztani a csokosoknak, mint lorincbarat,...Probalkozz a lottoval, bar az utolso idokben mar abban sem vagyok biztos, hogy azokat nem machinaljak-e meg...:o((
karma1
@karma1: Tudod, en arra gondolok, hogy amennyi lovet kap horcsog-andyvajna, meg azt a lehetoseget, hogy nincs bekotve a NAV-hoz , abbol o egy arva petakot se fizet be az adohivatalba, hanem minden penz megy a csokosok szamlaszamaira.
Szoval: tanuld ki a szakmat, baratkozz a vezirrel, az adohivatalt felejtsd el, es akkor talan nem leszel eselytelen... De akkor adjal el otthonrol minden tukrot, mert nem szeretnek a helyedben lenni reggelente...:o))))
karma1
@Rózsika Hatházi: Draga Rozsikam a 23.18-as hsz-t Neked irtam, de itt meg kora reggel van, hihi...:o))
Rózsika Hatházi
@karma1: Megnyugtatlak, nem kell kidobálnom a tükröket. Nem fogok nyalni a csutinak, mert már 25 évvel ezelőtt is utáltam. Ez az érzés egyre inkább fokozódik a zsigereimben. :)))
karma1
@Rózsika Hatházi: Ebben egeszen biztos voltam, Kedvesem, en is hasonlokepp erzek...:o)) (A tukorbe en is bele tudok nezni nyugodt lelekkel...:o)))
vukkocska
Na, a kerítés egyre rövidebb, alacsonyabb, csak a milliárdok maradnak. Ilyen gyorsan nem növekedhet a drótkerítés ára.
nezelodo
Hát akkor most mi lesz, rés lesz a biztonságunkon őrködő pajzson? Akkor hogyan aludjanak nyugodtan a fogyó tanyák idősödő lakói? Igaz azt pletykálják arrafelé, hogy inkább a frissen szerzett passzusokkal érkezők miatt engedik szabadon a kuvaszt a láncról, azok akik még nem menekült el a tanyájukról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.