Kocsis Máté augusztus 4-én írt Facebook-posztjában arról értekezett, hogy a nemrég felújított II. János Pál pápa teret nem csak tönkretették a “népvándorlók”, de ott sátraznak, szemetelnek, sőt “őrjöngenek, lopnak, késelnek”.

Több lap munkatársa is kiment a helyszínre, de például a 444.hu munkatársai sem látták nyomát annak, amiről Kocsis Máté beszélt.

A Helsinki Bizottság közleményében azt írja, hogy Kocsis posztja durván általánosító, gyűlöletkeltő kijelentéseket tartalmaz a téren tartózkodó menekülteket illetően.

Hozzáteszik, az egyenlő bánásmódról szóló törvény tiltja a zaklatást, azaz a megfélemlítő, ellenséges, megszégyenítő környezetet kialakító magatartásokat, ezért a bizottság személyiségi jogi pert indít a Fidesz kommunikációs igazgatójaként is dolgozó Kocsis ellen.

Egyben azt kérik az érintettől, hogy nyilvánosan kövesse meg a méltóságukban megsértetteket.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@lópicigáspár: Azt találta mondani ez a gyökér, hogy ő nem látta azt, amiről írt, hanem szemtanúk panaszai alapján állított a menekültekről hazugságokat. Egy nyomorult polgármesternek, mielőtt kitátja azt a sz@ros pofáját, nem ártana előbb körülnézni, hogy a gyűlöletkeltő propagandájuknak bedőlő birkák csak visszaadják-e a gyűlöletkeltés eredményét, vagy valóban az az igazság, amit állítanak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@paolo006: Igen, kicsit belilult a fejem, amikor Kocsis kiposztolta azt az ocsmányságot, és nem válogattam meg a szavaimat. Akit megsértettem, attól elnézést. Kivéve Kocsis Mátét, őt szándékosan sértegettem és még máskor is megteszem. Ez a selejt még senki nem volt, amikor a volt barátnője elmesélte, hogy Kocsis obszcén kézmozdulatokat és beszólásokat tett neki a kocsijából, amikor a barátnője átment előtte a zebrán, mert hirtelen nem ismerte fel, csak egy jó nőt látott. Szóval ez a Kocsis emberileg, és minden szempontból egy rongy, valószínűleg bármelyik kocsis különb nála.
paolo006
@nemkati: maximálisan egyetértek. Egy borzasztóan irritáló kis senkiházi és az Ország népe pedig luxus életet biztosít a mihaszna ingyenélőnek. Igazán nem is értem ezt az egészet. Ki választ meg egy ilyen nímandot, mit lát benne aki rá szavaz? Ez agyrém.
eugen4402
Nem tudom, hogy az anyagcserét mikor találták fel, de el tudom képzelni, hogy mit írtak a korabeli lapok az Etel-közben, miközben őseink ideiglenesen ott tartózkodtak illegális bevándorlói státusban...
varirmag
"az egyenlő bánásmódról szóló törvény tiltja a zaklatást, azaz a megfélemlítő, ellenséges, megszégyenítő környezetet kialakító magatartásokat,"

Ez a baromarcúakból álló,jólfizetett,a migránsokat ( NEM MENEKÜLTEKET !!!) csak hírből ismerő társaság, elmondaná ezt a a tereket,parkokat elfoglaló , szemetelő, ott fetrengő hordának is ???
Mert dumálnak össze-vissza a "menekültekről" akik szemétdombot csinálnak maguk körül,nem maradnak a befogadóállomásokon.
Ha van ennek az idióta, jól megfizetett, óbégató társaságnak saját területe , fogadják oda a migránsokat,ne a mi kontonkra akarjanak dönteni.
Egyáltalán kiket képvisel ez az undorító társaság ? Mert hogy nem azokat akiknek az életét megkeseríti ez a migráns horda, azt biztos !
volvós
@nemkati: ma 8:46

...kocsismáté, és egy " barátNÖ " ???
Röhögnöm kell, ez a cserépedény csak képen
látott nöi nemi szervet !
bence
Sikálná már el valaki ezt a görényt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.