Kocsis Máté augusztus 4-én írt Facebook-posztjában arról értekezett, hogy a nemrég felújított II. János Pál pápa teret nem csak tönkretették a “népvándorlók”, de ott sátraznak, szemetelnek, sőt “őrjöngenek, lopnak, késelnek”.

Több lap munkatársa is kiment a helyszínre, de például a 444.hu munkatársai sem látták nyomát annak, amiről Kocsis Máté beszélt.

A Helsinki Bizottság közleményében azt írja, hogy Kocsis posztja durván általánosító, gyűlöletkeltő kijelentéseket tartalmaz a téren tartózkodó menekülteket illetően.

Hozzáteszik, az egyenlő bánásmódról szóló törvény tiltja a zaklatást, azaz a megfélemlítő, ellenséges, megszégyenítő környezetet kialakító magatartásokat, ezért a bizottság személyiségi jogi pert indít a Fidesz kommunikációs igazgatójaként is dolgozó Kocsis ellen.

Egyben azt kérik az érintettől, hogy nyilvánosan kövesse meg a méltóságukban megsértetteket.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@lópicigáspár: Azt találta mondani ez a gyökér, hogy ő nem látta azt, amiről írt, hanem szemtanúk panaszai alapján állított a menekültekről hazugságokat. Egy nyomorult polgármesternek, mielőtt kitátja azt a sz@ros pofáját, nem ártana előbb körülnézni, hogy a gyűlöletkeltő propagandájuknak bedőlő birkák csak visszaadják-e a gyűlöletkeltés eredményét, vagy valóban az az igazság, amit állítanak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Feltételezem nem a saját véleménye, ergo lehet beperelni az egész pártot!
Szeparepa
Kocsiscsicska Mátéka az egyik leggusztustalanabb fizeSS maffiózó, orbáncseléd... de kivételesen igazat írt... én is láttam mi volt ott a téren... az tűrhetetlen volt...
nemkati
@lópicigáspár: Azt találta mondani ez a gyökér, hogy ő nem látta azt, amiről írt, hanem szemtanúk panaszai alapján állított a menekültekről hazugságokat. Egy nyomorult polgármesternek, mielőtt kitátja azt a sz@ros pofáját, nem ártana előbb körülnézni, hogy a gyűlöletkeltő propagandájuknak bedőlő birkák csak visszaadják-e a gyűlöletkeltés eredményét, vagy valóban az az igazság, amit állítanak.
lópicigáspár
@nemkati: Jajj, hány éves vagy, hogy hiszel a mesékben!? Fideszes igazat?!!
Zsoel
A Helsinki B@szottság elmehet oda, ahová gondolom, hogy jó lenne, ha elmenne.
Csizmás Kond
Tehát perel a MHB...maholnap a négyes metró fog perlekedni...
Manhattan
Na... te nemvagyokmeleg húgyos máté, ez ám a cumi! )))
Toby
Remélem megszívja a tubákot ez a hivatásos görény ! Talán még a közösség megsértése című jogi normát lenne érdemes a nyaka köré csavarni ennek a példánynak.
Most az a szép, ha bukik a tapló, akkor el kell köszönni a polgiságtól, mihelyt jogerős az ítéltet.
Persze, nem fog éhen dögleni, hisz a bűntársak segítik a hasonszőrüeket.
papa.49
Seprű, lapát oszt. takarodj takarítani, ne csak pöffeszkedj, dolgozzál meg a pénzért amit felmarkolsz)))))))))))
Fradigege
Ha ezekért nyerik a pert, néhányunkat tőlünk is felakasztanak. Én is irkáltam pittypangos dolgokat idehaza mindenkire.
lajospapa
B@szhatjátok! Nem kellett volna megválasztani!
Papuska1
Nem értem, hogy miért nem állnak ki a határra, azután gyűjtik be maguknak a bevándorlókat!? Ha annyira szeretik őket! Mi lesz a nemzettel, a nemzet egységével? Európában még hála Istennek vannak nemzetek, ez Európa alapja. Ha csak országok lesznek, az már nem Európa lesz, hanem valami mocskos internacionalista katyvasz! Huszonöt évre sikerült kiirtani ebből az országból az internacionalista maszlagot, most vannak, akik Marx elvtárssal együtt szeretnék visszaálmodni. Hát nem! A legutóbbi bevándorlást próbáló internacionalistákat 1992-re végre sikerült kipaterolni, erre most jöjjenek mások, akik ráadásul nem is keresztények, ami Európa alapja. (Nem én mondom, a régi nagy Európerek mondták "Európa addig létezik, amíg keresztény lesz!" (Idéztem.)
Papuska1
Komolyabbra véve a szót, egy tőlünk teljesen idegen világban felnőtt tömeget beereszteni az országban akkor is életveszélyes, ha jószándékúak. Európa más államai tapasztalják, nem is biztos, hogy az első generáció fordul ellenük. Pedig nekik gyarmati alapon kötődéseik is vannak, nekünk meg nincsenek. Most őszintén, nem az lenne a normális, ha egy más világból érkezett tömeg saját földjén találná meg a boldogulást? Egy USA és egy erős Európa nem bír azzal a néhány tízezer többségében Európában felnőtt és megvadult Iszlám Állam hadsereggel? Mit tanultak ezek meg az Európai nyugaton, hogy ilyen félelmetesek, és a fél világot hozzánk kergetik? Nem lehet egy kisebb valóban harcoló hadsereget ellenük küldeni, és nem a titokban őket felfegyverző törököket?
paolo006
@nemkati: ejnye Kati. Ilyen csúnyán beszélni erről a "jóravaló" polgármesterről. A sírásó legyen a legjobb barátja.
Desischado
Remélem, visszanyal a fagyi, te patkány! (Elnézést a patkányoktól!)
volvós
Kis g...i kocsiska-cucus !!! Hosszúcici !!!
blow
A megélhetési köpönyegforgató elvtelen - "Pénzért a lelkemet is viheted" pólófeliratos - MIÉP-es agyagedényt?
Hajrá!!!
Valahol, valamikor el kell kezdeni visszalapátolni a sz@rt erre a bűnbandára, amit ránk hánynak... igazából már 1998 óta - mert hatalmon, ellenzékben csak a sz@rt lapátolták/lapátolják erre az országra, és az emberekre.

És a Főbűnös, a Főellenség:
"Orbán Viktor láthatatlan háborút folytat a saját népe ellen
Súlyos kijelentés Orbánról: legalább ötvenezer embert halálra ítél"

www.168ora.hu/itthon/orban-viktor-lathatatlan-haborut-folytat-sajat-nepe-ellen-138174.html
bundi
@lópicigáspár: kedves gáspár ...olvasta amit erről írt a párt?...apropó az nem a fidesz honlapján van? mert ugye most a kedves kocsis úr személyes fészbúk fiókjáról van szó...amit ugyebár közkincsé tett...és ugye ahhoz a pártnak semmi köze...
bundi
@Zsoel: és utána majd te fogod a menekültek, az elesettek, a meghurcoltak, a kitaszítottak jogait képviselni?
tudod neked semmibe sem kerül...ha nem akarod nem támogatod őket...de ne is árts nekik...
bundi
@Zsoel: bocsi...amint látom kaptak 2014-ben 1 361 000 forintot a központi költségvetésből...
helsinki.hu/wp-content/uploads/Kozhasznusagi_beszamolo_2014.pdf
és kedves kocsis úr? ha jól tudom csak az alapbére 800 fölött van...és az egyebek hozzá...szigorúan költségvetésből...
de javíts ki ha tévedek...
de védd őket...
video.atlatszo.hu/2015/01/24/kocsis-mate-az-atlatszorol-es-a-k-monitorrol-a-tobbseggel-szembeni-aberracio-rosszindulat-es-ugye-a-kulfold/
szaboria1
@Szeparepa: Több mint negyven évig éltem a VIII.kerbe a Köztársaság tér a menekültek előtt is rossz környék volt. Piások, drogosok.
Szeparepa
@szaboria1: Az egy dolog, de mivel ezt írod, azt biztos, hogy nem jártál ott mostanában, amióta ellepték az illegális migránsok... Én is éltem több évet a környéken, eléggé közel a térhez, nem volt az olyan vészes, Erkel színház stb... voltak a térnek sötétebb és tisztább részei... Azonban akárhogy is volt, engedtessék meg nekünk, hogy a saját drogosaink és alkeszeink hányják-szarják tele a teret, magyar alkeszek, magyar hányással, magyar szarral, magyar drogosok, magyar cigányok, magyar bűnözők késeljenek, és verekedjenek ott... ne szírek, afgánok, eritreaiak és ki tudja milyen iszlám és afrikai náció, akik közt nem tudni, mennyi terrorista, mennyi ISIS katona vegyült el... Tehát az összehasonlításod sántít...
lópicigáspár
@bundi: Teszek arra mit nyilatkozik a párt! Egy illusztris tagja, a szóvivőjük mondta el a magán véleményét. Na neki ilyen nem lehet, tudomásul kell vennie, hogy bármit tesz, mond, az az emberek számára jelzés értékű, úgyhogy most nincs igazad! :-)
magyarbakancs
"Kocsis Máté augusztus 4-én írt Facebook-posztjában arról értekezett, hogy a nemrég felújított II. János Pál pápa teret nem csak tönkretették a “népvándorlók”, de ott sátraznak, szemetelnek, sőt “őrjöngenek, lopnak, késelnek”.
Ez mind igaz lenne a Fidesz média orba,szájba nyomná a hírt.
Mivel a hangulatot fokozni kel minden re képesek.
Már ez az egész olyan mint az 1800 évek be ni indián hírek az USA-ból.
Egy indián lelőt valakit mire az eljutott a hír Wasingtonba már Indiánok tízezrei mészárolták le a gyerekeket és erőszakoltak meg nőket..
nemkati
@paolo006: Igen, kicsit belilult a fejem, amikor Kocsis kiposztolta azt az ocsmányságot, és nem válogattam meg a szavaimat. Akit megsértettem, attól elnézést. Kivéve Kocsis Mátét, őt szándékosan sértegettem és még máskor is megteszem. Ez a selejt még senki nem volt, amikor a volt barátnője elmesélte, hogy Kocsis obszcén kézmozdulatokat és beszólásokat tett neki a kocsijából, amikor a barátnője átment előtte a zebrán, mert hirtelen nem ismerte fel, csak egy jó nőt látott. Szóval ez a Kocsis emberileg, és minden szempontból egy rongy, valószínűleg bármelyik kocsis különb nála.
paolo006
@nemkati: maximálisan egyetértek. Egy borzasztóan irritáló kis senkiházi és az Ország népe pedig luxus életet biztosít a mihaszna ingyenélőnek. Igazán nem is értem ezt az egészet. Ki választ meg egy ilyen nímandot, mit lát benne aki rá szavaz? Ez agyrém.
eugen4402
Nem tudom, hogy az anyagcserét mikor találták fel, de el tudom képzelni, hogy mit írtak a korabeli lapok az Etel-közben, miközben őseink ideiglenesen ott tartózkodtak illegális bevándorlói státusban...
varirmag
"az egyenlő bánásmódról szóló törvény tiltja a zaklatást, azaz a megfélemlítő, ellenséges, megszégyenítő környezetet kialakító magatartásokat,"

Ez a baromarcúakból álló,jólfizetett,a migránsokat ( NEM MENEKÜLTEKET !!!) csak hírből ismerő társaság, elmondaná ezt a a tereket,parkokat elfoglaló , szemetelő, ott fetrengő hordának is ???
Mert dumálnak össze-vissza a "menekültekről" akik szemétdombot csinálnak maguk körül,nem maradnak a befogadóállomásokon.
Ha van ennek az idióta, jól megfizetett, óbégató társaságnak saját területe , fogadják oda a migránsokat,ne a mi kontonkra akarjanak dönteni.
Egyáltalán kiket képvisel ez az undorító társaság ? Mert hogy nem azokat akiknek az életét megkeseríti ez a migráns horda, azt biztos !
volvós
@nemkati: ma 8:46

...kocsismáté, és egy " barátNÖ " ???
Röhögnöm kell, ez a cserépedény csak képen
látott nöi nemi szervet !
bence
Sikálná már el valaki ezt a görényt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.