A hét végére befejeződik a gyorstelepítésű drótakadály elhelyezése a magyar-szerb határ Csongrád megyei szakaszán. Ezer kiló görögdinnyét, kétszáz kiló körtét, nektarint és almát adott át Acsay Lajos, a VITARICUM alapító tulajdonosa és Farkas László Róbert, a Mini Hungary Park kulturális menedzsere kedden délben a mórahalmi „mintakerítésnél". A gyümölcsöt Bátor Ferenc alezredes vette át.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@verum: Te beteg vagy!!! Azt hiszed, hogy sajnálom tőlük!!!? A saját fiamtól is!? Gyorsan menj hűvös helyre, mert megártott a nap!!!
verum
@lópicigáspár: - akkor mondd már, kit érdekel, hogy az a gyümölcs politikai gyümölcs???
lópicigáspár
@verum: Engem! Mert azt hazudják még itt is, hogy politikamentes, holott egy aljas fideszreklám!! Így lehet agyonütni egy alapjába véve szép tettet! Egy szavam nem lett volna, ha ez a mondat nincs a cikkben! Sőt még még meg is köszöntem volna Lajosnak, de így...!
verum
@lópicigáspár: - most akkor vegyék el a katonáktól a gyümölcsöt?
Tényleg nem érted, miről beszélek?
Nekem is hányingerem van a politikagyümölcstől, pusztán szeretnék felhőtlenül örülni, hogy kaptak valami jót is a kiskatonák.
Befejezem, mert láthatóan más véleményen vagyunk, ami számomra nem baj. Csak az zavar, hogy sértegetsz. Mert nem vagyok beteg és nem kaptam napszúrást, pusztán más véleményen vagyok, mint te.
Kérdeztél, válaszoltam, ennyi.
lópicigáspár
@verum: Szerintem nem más a véleményünk, csak elbeszélünk egymás mellett! :-))) Ha netán sértegetni akarnálak, hidd el azt sokkal hamarabb észrevennéd! :-))
verum
@lópicigáspár: - sajnálom, hogy észre sem veszed már ha sértegetsz, hogy csak a durvaságot érzékeled.
Kár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.