A Nagy Déli Kerítés tulajdonképpen csak azért lenne rossz név arra, amit Orbánia déli határán művel a hatalom, mert a rövidítése egy már megszűnt államot idézne. Habár az NDK elhíresült annak idején a Berlini Falról. Úgyhogy lehet, hogy újNDK néven mégis jó lehetne a rövidítés. Azzal, hogy ugyanaz lenne a névvel a probléma, mint a KDNP-vel: alig lenne igaz belőle valami. Úgyhogy talán inkább Délnemzeti Gumicsontnak (DNG) kellene hívni.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Semmi értelme az 1,5 m magas kerítésnek. Át lehet ugrani. Egy pokróc a tetejére, hogy ne okozzon sérülést a kicsit ügyetlenebbjének, és már drótvágó sem kell, hogy Magyarországról Magyarországra jusson az idegen. Mert ne feledjük, a kerítés már magyar területen van, a határtól 20-25 méterre.
zöldszem
Egy 4 m-es kétágú létra, nincs rongálás,nincs sérülés.
kepkezelo.com/images/tfnzc2mzanb8tgqp37e.jpg

Csak ismételni tudom magamat. Menekültügy van! Sürgős megoldásra vár! A megoldáshoz nem a KERÍTÉS a kulcs!!
justhpeter
@Csizmás Kond: Lehet, hogy ez demagógia, de a hülyeségnél minden jobb. Hiszen a kerítés másik oldalán is Magyarországon van. Ezek a kerítések nem mások mint Orbán korlátai.
Csizmás Kond
@justhpeter: Ja, hogy ott is Magyarországon van...na és mit fog ott csinálni ?..odaszarik vagy mit ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.