A kifizetések felfüggesztése ellen tiltakozott és a törvény végrehajtását követelte a Quaestor Károsultak Csoportja Budapesten, a Külgazdasági és Külügyminisztérium épülete előtt csütörtökön. A demonstráción felszólalt az Együtt és a PM politikusa is.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Orbánnak nem érdeke kideríteni, hova lettek a milliárdok, kik vettek ki a csőd előtti napokban pénzt a brókercégekből. A Quaestor elnököt is maga a fővárosi ügyész mentegeti, hogy ne legyen súlyosbító körülmény, hogy átíratta a céget egy börtöntöltelék nevére.
justhpeter
Titkosítva is lesz minden. A befizetők meg kapnak majd egy cumisüveget, legyen kit szopniuk.
human
Azt tudjuk, hogy sok politikusnak volt deviza hitele. Elsőként meg is mentették magukat. A Quaestor ügyben is jogos a kérdés, hogy hányan rendelkeztek a cégnél részvénnyel és hányan rendelkeztek hasonló jövőlátással, mint Orbán és sikerült kivenni az utolsó napokban a pénzüket.
vizinyuszi
Ezek olyanok, mint a devizahitelesek és még követelőzni mernek!
varirmag
Basszus ezt most nem értem !

A Quaestorosok a nyereséget is megosztják ?
Vagy csak a veszteségüket fizetjük az adónkból,mert állam bácsi másból nem tud fizetni !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.