A stewardess hiába kérhette, hogy gyermekét ne az ölébe ültesse, a nő addig szitkozódott, míg leszállították – írja a Blikk.

A lap egyik olvasója azt mesélte, Hamburgból utazott volna Budapestre. A gép augusztus 12-én már a kifutón volt, amikor a stewardess hiába kérte az egyik utast, hogy ültesse maga mellé és csatolja be az ölében ülő gyereket, az asszony nem volt hajlandó szót fogadni.

A légiutas-kísérő próbálta elmagyarázni neki, hogy nem biztonságos, ha a 3-4 év körüli gyerek az ölében ül, egyre inkább megvadult. A helyzeten a kapitány közbelépése sem segített, mivel szitkozódva küldte el őt is a fenébe – írja a lap.

A nőt végül csak a reptéri rendőrök tudták lecsillapítani, akik lekísérték a gépről. A poggyászát pedig kihelyezték a reptér betonjára.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libellle
@Eriksson: Sosem kell meglepödni amikor bárhol beszéli valaki a nyelvet. A magyar anyuka valószinü egy félázsiai volt. Volt már rá eset, hogy a Frankfurti repülötéren New York-ból érkezö schicki-micki pár nem volt hajlandó vámot fizetni. A tuldekorált "hölgy" olyan káromkodásba kezdett, hogy orákat adhatna belölle. Milyen a véletlen volt valaki a vámosok között aki nagyon jél értette és beszélte a magyart. A vámcsalás és birság mellé még egy jó pár száz € pénzbirságra is büntették. Na igaz a magyar nyelv nem világnyelv, de mindig akadnak akik milyen oknál fogva megértik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Strong
Kognitív módszert használtam volna a lecsillapításához.
(de akkor még mai is csak szívószállal tudna táplálkozni)
GeoCravker
@karma1: Akkor ezúton megkövetem Erik fiát.
karma1
@GeoCravker: ... Aki a sved nickneve ellenere kivaloan beszel es ir magyarul! ...:o))( Vosztok, tegnap 14.57-re irhattal...:o)))) Sztem Eriksson "vette a lapot"...:o))
verőce21
@karma1: (09:53) Nem, én erről sem hallottam egyikről sem! Mi az a légitársaság? :)
Toby
@enslaved: Ja-ja, azért írja elő jogszabály a magyar nyelvű fordítás csatolását a termékhez, mi ?
enslaved
@Toby: Ez igaz, de attól még az angol tudás alap...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok