A tárca néhány napja még arra hivatkozott, mivel Lázár János saját pénzből fizeti hivatalos útjait is, ezért nem adhatnak információt ezekről a kiküldetéseiről.

Hétfőn mégis kiderült: Lázár Brüsszelben, Berlinben és Münchenben járt, a saját pénzén – számolt be az RTL Klub Híradója.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakurasz
Ejjnye micsoda tenyérviszketést kaptam ettől a lófejűtől...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
@bakegya: Értem én, de a szabályok mégsem önmagukért vannak. Képzeld csak el, hogy mi lenne akkor, ha pl. autóvezetés közben nem tartanád be a szabályokat? Valószínűleg rövid életű lennél.
bakegya
@terlasz: -itt a képzeld csakkk el...,a mi lenne akkor...ha,...ha,ha,ha...és még sorolhatnám...egyébként...viszonylag...stb.A PÉLDÁUL HA, LOGIKÁVAL VAN, VOLT IS LESZ IS A GUBANC- logikátlan és ,csakkk TE MONDOD-én viszont megkockáztatom ,még sugallod is-nálam bennem nem így működnek a dolgok.
A @nyanya001: momentán és általában is fején szokta találni a dolgok lényegét-mondhatni tökéletes-lazíts haver.Nagyobb szükségünk lesz rá mint valaha!:)
mariaberta
@bakegya: Az anyunyelv valóban nem történhet meg velem, mert ifjú vagyok és bohó, /nem bohóc/.
Sör tárgyában pedig ajánlom az Október Fest /München/ meglátogatását, remek szórakozás, láthatsz karos-faros leánykákat, akik legalább 8-10 korsó sört visznek ki egyszerre a szomjasoknak. Mellesleg, ha nem szédültél bele kellően a sörivásba, remek hinták várnak, ha akarod, még fejre is állítanak.
bakegya
@mariaberta: jó-átgondoltam-csakkk egy hiba van -már megint éppen nem érek rá-DE KÖSZ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.