Az EMMI egyik államtitkára elismerte: október 1-jétől bezár a IV. kerületi Károlyi Sándor Kórház, az aktív ágyakat a Honvédkórház veszi át. Újpesten ezután csak a rehabilitáció marad – írta az mno.hu.

Wintermantel Zsolt, Újpest Fidesz–KDNP-s polgármestere a lapnak azt mondta: hivatalos tájékoztatást semmiről nem kapott. Mindössze annyit tud, hogy az állami kórház dolgozóit hétfőn állománygyűlésre hívták.

(...) Újpest polgármestereként engem minden körülmények között egy dolog érdekel, hogy az újpestiek az alap- és a szakellátás mellett megkaphassák a megfelelő színvonalú kórházi ellátást is, ezért elvárom a mindenkori egészségügyi kormányzattól, hogy az újpestiek kórházi ellátása is folyamatosan biztosított legyen

- tette hozzá Wintermantel.

Ugyanakkor az Indexnek az Állami Egészségügyi Ellátó Központ azt nyilatkozta: a súlyosabb betegségeket már eddig is a Honvédkórházban látták el, Októbertől annyi változik, hogy minden belgyógyászati, kardiológiai és sebészeti ellátást ott kapnak meg a páciensek.

Míg az újpesti kórház bezár, a Fidesz szerint a magyar egészségügyi reformok működnek, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már gőzerővel keresik a helyszínt az új Budán felépülő kórház megépítéséhez.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Zsuzsa Mezei hozzászólásában olvastam: EMMI = Elesettek Mélységesen Megalázó Intézete.
Gratulálok ! Ennél találóbb és igazabb elnevezést akkor sem tudtam volna kitalálni, ha 100 évig élek.
simmering73
Diktatúrákban nincs bejelentési kötelezettség.
Eriksson
@simmering73: Milyen diktatúra? Csak fejetlenség van és anarchia. Előbb bezárnak egy kórházat, aztán gőzerővel keresnek a helyet egy másiknak?
Rozgonyi István
@Desischado: Csak csendben megsúgom, hogy a korházigazgató a helyi MSzP osz(lopos) tagja. Az unokaöcsikéje csinálta a számítógépes rendszert közel 1 milliárdért! Le is rohasztotta a kórházat, én mint beteg tapasztaltam! Miről is beszél kedves arctalan? Erre mondják, hogy "hülye vagy fiam, mint szódás a lovát" :-DDDDD
Desischado
@Rozgonyi István: Bocsi, téves lájk. Mert a fidesz annyira szuper? Való igaz, lehet itt nézni, ki a nagyobb hülye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.