Nettó közel egymilliárd forintért rendelt új egyenruhát a MÁV a formaruha viselésére jogosult, illetve kötelezett dolgozóinak – írja a Világgazdaság

A vasúttársaság kommunikációs igazgatósága arról tájékoztatta a lapot, hogy a közbeszerzési pályázatot a Pro-Team Rehabilitációs Közhasznú Nonprofit Kft. és a Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft. konzorciuma nyerte meg.

Szeptembertől új egyenruhát kapnak a vasutasok

A megbízás értelmében az első tételeket már az idén szeptembertől szállítják a MÁV-nak, amely 2018. január 1-jéig az utolsó kollekciót is szeretné kiosztani dolgozóinak.

Új formaruhát azok a MÁV- és MÁV-Start-dolgozók kapnak, akik erre a kollektív szerződés szerint jogosultak, és a szolgálatban kötelesek egyenruhát viselni. Ezek az alkalmazottak az anyavállalatnál jellemzően a forgalmi végrehajtó munkakörökben (forgalmi szolgálattevő, váltókezelő, térfőnök, ügyeletes tiszt) dolgoznak, a személyszállító társaságnál pedig az utasforgalommal közvetlenül összefüggő munkaköröket (mozdonyvezető, jegyvizsgáló, pénztáros) töltenek be.

A mozdonyvezetők formaruhája is teljes körűen megújult; farmerdzsekit, farmernadrágot és farmer térdnadrágot viselnek a jövőben.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vizinyuszi
Ugyanolyan műanyag sz@r, mint a mostani, amelyben nyáron megrohad, télen pedig belefagy a szerencsétlen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Én nem tudom,de engem "hidegen" hagy,hogy milyen ruhában van a vasutas,ha közben 30 percet késik a vonat,és nem érem el a másikhoz történő csatlakozást e miatt.
kamazuka
Philips divatház london?

Állítólag Arafat is ott vásárolt!
Hellcat
Na melyik haverokhoz tartozhat a két "nonprofit" cég...
gulyasgyula
@Lepényleső:Legalább ok lesz a jegyáremelésre ...
Tekla
Ezt a sálat előíró öltöztetés felelősök nem tudják, milyen egészségügyi hatása van nem csak az anyagnak de még a színnek is!
Megbetegítik a dolgozókat!
Nyakba kék szint kéne alkalmazni, legalább ennyi metafizikai tudást szedne magára ,aki ezzel dolgozik, ha már az iskolában semmit nem tanulunk ezzekről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.