Az idős hölgyet felpofozó Jónás Nándor 2004 óta dolgozik dr. Kocsis önkormányzatának. Azóta állítólag elnézést kért mindenkitől. Mii mehetett abban a bálban, hogy dr. Kocsis Máté nem emlékszik a férfira? Az idős hölgyet felpofozó Jónás Nándor 2004 óta dolgozik dr. Kocsis önkormányzatának. Azóta állítólag elnézést kért mindenkitől. Szerintem Sándor vagy Nándor. Ezt mondta dr. Kocsis Máté józsefvárosi polgármester az Indexnek, amikor azt kérdezték, hogy ismeri-e azt a vállalkozókülsejű férfit, aki egy pofonnal védte meg az önkormányzat ünnepségét egy idős hölgytől. Később kiderült, hogy a férfi már 2004 óta dolgozik az önkormányzatnak, és a pofon után mindenkitől bocsánatot kért. Dr. Kocsis Máté az RTL Klubnak azt mondta, igyekszik távol tartani magát a közbeszerzési eljárások nyerteseitől.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Csak a szokásos Fidesz KDNP-s stílus.
Nem emlékszem, nem nyilatkozom, nem ismerem...
Hellcat
Ugyan már ki az aki meglepődik azon, hogy rezzenés nélkül hazudnak és hülyének néznek mindenkit...főleg a választóikat.
justhpeter
Ez a mai nap legjobb híre !!!
Ez nem vicc. Mondjuk, ha ennek az amnéziás Kocsisnak adok egy marha nagy laskát, akkor ő már utána nem is fog emlékezni semmire !
Nosza, ezek szerint korlátlanul pofozható !
papa.49
Milyen ,,szemérmes,, a máté kislány))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.